sigxus parašė:
Kiek gali stoveti atigarytas pieno misinukas?
raso ant pakuotes
sigxus parašė:
raso ant pakuotes
sigxus parašė:
neilgiau 3 sav bent taip man raso
sigxus parašė:
jeigu aptamil tai nuo atidarymo dienos neilgiau 28 dienas
Agnuuute parašė:
Patarkit!maitinu tik savo pienuku, ir dukrytė per 2 savaites priaugo tik 50g. 2mėn svėrėm 5,650 o 2.5mėn sveriam 5,7000. Ką dary? Primaitint mišinuku? :sho…
Savo maitinu misinuku beveik menesi paiko, per men priaugom 2 kg
Agnuuute parašė:
Patarkit!maitinu tik savo pienuku, ir dukrytė per 2 savaites priaugo tik 50g. 2mėn svėrėm 5,650 o 2.5mėn sveriam 5,7000. Ką dary? Primaitint mišinuku? :sho…
As zinau kad vaikai auga suoliais bet tikrai mazas prieaugis. Gal labai daug vaikas musitos su rankytem ir kojytem?
Bet paciai kad butu ramiau duokit misinuko bent 1k i diena o kitus maitinimus savo pienuko
riesinuke parašė:
As zinau kad vaikai auga suoliais bet tikrai mazas prieaugis. Gal labai daug vaikas musitos su rankytem ir kojytem?
Jau geriau nezaisti su tuo misinuku, va as taip zaidziau ir suknisau viska, pieno per akis turejau, o kai primaitindavau misinukais papo nebeime is vis, tiek draskydavos ji, iki melynumo klykdavo, neime visiskai, pajuto, kad per buteliuka lengviau nei prie kruties ir viskas. Pradejau mp maitint, po truputi man pienas mazejo, mazejo kol is vis dingo... siaip jusu pasirinkimas kaip kam lengviau, bet vat del to sakau, labai gailiuosi, kad primaitindavau misinuku, nuo to karto nebeime nuo manes.... o primaitindavau misiniu, nes vos ne kas valanda valgydavo.
Doviliki parašė:
Jau geriau nezaisti su tuo misinuku, va as taip zaidziau ir suknisau viska, pieno per akis turejau, o kai primaitindavau misinukais papo nebeime is vis, tiek drasky…
Mano gauna misinio kai as bunu be miego ir jis. Bet nepaprato nei kiek. Nuo 1k tikrai nepapras.
Nes visa sia savaite buvom abu be normalaus miego daviau ir kazkaip toliau zinda krutine
14 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
lauki rytojaus ryto