Vaidoushka parašė:
mp valgot ar misinuka? po kiek suvalgo kartui?
Valgom misinuka, valgo po 130 dazniausiai ir taip 6 kartus, bet cia apytiksliai duomenis
Vaidoushka parašė:
mp valgot ar misinuka? po kiek suvalgo kartui?
Valgom misinuka, valgo po 130 dazniausiai ir taip 6 kartus, bet cia apytiksliai duomenis
Asta Go parašė:
Jeigu nuo mišinuko tiek priaugot tai įdomu kiek mes priaugom
,nes irgi valgom mišinuka nors gimėm ir nemažo svorio reikia laukti kito penktadienio kai keliausim pas gydytoja man irgi įdomu dėl svorio kiek sversim
BeFree parašė:
negaliu patikėtkokioj tu čia ligoninėj? Dabar VISUR leidžia žindyt, ypač jei tai kūdikiui palanki ligoninė.
Na buvau santariskėse, ten leido. Neleido kitos.
Asta Go parašė:
Dabar sveriam 4.300, bet gimem 2.750
Nu tai ko cia kabinetis? Mes gimem 2760g dabar ir sveriam 4300g ir daktare kaip tik dziaugiasi, kad taip auga. Gime mazo svorio dazniausiai sparciau auga. Man rodos jusu gydytoja tik iesko pateisinimo savo keistiem pasiulymams.
Wiikutė parašė:
Na nezinau...Cia jau tau sprest...
Bet dbr kuo toliau tuo labiau matau kad reik ieskotis gero misinuko. Nes is sergancios kruties teistraukiu 5-10ml...
greta4321 parašė:
Mamytes kokius mišinukus naudojatman atrodo mums netinka aptamil 1 nes labai greitai išalksta ir neramus leliukas pastarosiom dienom
![]()
Kai maitinau mp ir reikėjo tik primaitinti 60-90ml man lb patiko hipp organic pre. Bet dbr jau maziukė 3d gauna tik misinuka ir pastebėjau kad labiau nervuota tapo ir sunkiai kakuti daro. Priskaiciau geru atsiliepimu ir paskaicius sudėti pamėginsim lactana ekologiska.
Colliukke parašė:
Kai maitinau mp ir reikėjo tik primaitinti 60-90ml man lb patiko hipp organic pre. Bet dbr jau maziukė 3d gauna tik misinuka ir pastebėjau kad labiau nervuota tapo …
o kur jo būna pirkti
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai