ausrainiuke parašė:
Mamytes kurios duodat kudikiams atsigert pankoliu arbatos, po kiek duodat is vieno karto atsigert?
As pasidarau dienai 100ml ir per diena isgeriam
ausrainiuke parašė:
Mamytes kurios duodat kudikiams atsigert pankoliu arbatos, po kiek duodat is vieno karto atsigert?
As pasidarau dienai 100ml ir per diena isgeriam
ferfela parašė:
Grazuolematau gultuka naudojat maudiniu metu ar patogu mes ir toki turim tik dar nebandem
Pas mane vonele is karto su guktuku rai zinok ziaurei gerai paguldai ir guli musu rankos jau laisvos tik as patiesiu palyte
Simuutėėėė parašė:
Tai, kad nelabai sureikšminu aš tą spalvąsvarbu gleivių nebūtų
o kad netinka tai gali būt , nes ir žandukus paberia, tai planuoju keisti
![]()
O koki dbr valgot?
As tai pasimetus tuose misiniuose. Butu kokie trys rusys tai butu ramu. O dabar kai 23 tai suprask zmogau kuris geras...
pincee21 parašė:
Mano va jau trecia diena irgi nedaro, ryt bus ketvirta. Bet mes mp valgom, kartais nakti misinio duodu kai matau kad neuztenka. Kazi a reik padet issikakot ar laukt…
Na mano irgi valgo mp daugiau. Misinėlio tik pora kart duodu... man kiek dakterė aiskino tai vaikas bent viena kart per diena turėtu pakakoti. Jeigu jau 3-4d nekakoja tai reik strbėti jeigu vaikas gerai jauciasi tai galima dar palaukti. Bet jeigu pirduliuoja, steni it verkia tai nelb jam pavyksta..
Colliukke parašė:
O koki dbr valgot?
As tai pasimetus tuose misiniuose. Butu kokie trys rusys tai butu ramu. O dabar ka…
Aptamil comfort, duodu šį nes galvojau padės viduriukus sutvarkyt, bet deja
Simuutėėėė parašė:
Tai cia kaip as is hipp organic perėjau i hipp combiotic maniau kad padės pilvukui o dar lb pablogėjo..
Colliukke parašė:
O visada kasdiena darydavo? Mabo tai buna kad viena diena nepadaro tada kita padaro. Na tikiuosi ir maniskė paliks ryt grazia dovanėle, nes as dar laukiu ir grazios…
Kas 3 darydavo tai uz tat ir pakeiciau
o sian laukieme stebuklo
MilkyWay parašė:
O kaip žinot kad yra tas pasaitėlis trumpas?
Liezuviuku galiukas pridegtas,trumpas,vaikas negali jo isskisti parodyti
Simuutėėėė parašė:
Ir mum atrodo kad nieko nebepadeda
o dar ir sumaitint problema,maniske juda kruta,nes uzsikemsa soske nuo tu granuliuku,ir ilgai labai valgo,o paprasta aptamil 1 ir viens du, net nekrupteli
anzeliukas321 parašė:
Kas 3 darydavo tai uz tat ir pakeiciauo sian laukieme stebuklo
![]()
Laikau uz tavo ir uz savo kleckiukus kad sian gautume kvepiancia dovanėlę...
pincee21 parašė:
Nu blyn panele mano, nuo 21 iki va db puse dvieju dar nemiega. Uzsupuoju padedu ir dzin akys placios, o kaip miego noreciau. Niekas jai uzmigt nepadeda.
as vakar irgi vargu turejau, atsikele 19h valgyt ir kaip pavalge taip iki 00.30h nemieojo, nors mates, kad nori miego, bet jau buvo pervargus ir nebejo jai uzmigt, tokia irzli buvo, tai realiai nuo 22h iki 00.30h bandziau uzmigdyt, tai visa ta laika vos ne ant ranku prasupavau
Asta Go parašė:
as vakar irgi vargu turejau, atsikele 19h valgyt ir kaip pavalge taip iki 00.30h nemieojo, nors mates, kad nori miego, bet jau buvo pervargus ir nebejo jai uzmigt, …
Buna ir mums taip jau atrodo tuoj tuoj miegos tik bandau i lovyte paguldyti akys stacios ir vel rekia vyras juokiasi kad padariau mamiciuka...sako dziaukis dabar...
bet as negaliu kai ji verkia man sirdis plysta....
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai