AgneGry parašė:
O as pasinaudojau visai neseniai savo kaip nesciosios padetimi :)) pardavem masina ir man reikejo regitroje dokumentus priduoti.Kaip tycia pilna zmoniu buvo ir laaa…
man irgi taip teko, buvo žiauriai geras privalumas
AgneGry parašė:
O as pasinaudojau visai neseniai savo kaip nesciosios padetimi :)) pardavem masina ir man reikejo regitroje dokumentus priduoti.Kaip tycia pilna zmoniu buvo ir laaa…
man irgi taip teko, buvo žiauriai geras privalumas
Mes su vyru diskutavome nesenai, kad keista kai autobuse irasas agituoja uzleisti sedimas vietas invalidams, vyresnio amziaus zmonems ar mamoms su mazais vaikais. Bet i ta sarasa nepataiko nestutes, bet juk mums sunku stoveti, o ir staigaus stabdymo metu kaip pavojinga pilvuka sutrenkti. O ir esame gi mamos su mazais vaikais, su dar visai nedidukais, bet juk su vaikais
Bet, manau daugiausia priklauso nuo paciu zmoniu.
Moni.. parašė:
Su tom nestuciu kasom... pries jonines su vyru ir draugais prekinomes vakarui, saslykai, desreles, kam alus, kam sultys, na zodziu kaip priklauso. Vyras dar stumde …
Ner pas zmones kulturos Lietuvoj su sitais dalykais
manes labai daznai nepraleidzia, visi akis nusuka ir apsimeta, kad nemato. O kazkaip nemalonu prasytis... nors atrodo gi patys stoja zmones i ta kasa ir turi suprasti, kad jiems gali tekti pasitraukti
bet kur tau naglus snukius atstato ir pasakyk tu jiems ka nors, dar busi aprekta paskui
turetu manau parduotuves labiau tvarkytis su sitais dalykais, nes kaikurios ir pardavejos uzsisuka, kad ale nieko nemato. Na akropolio maximoje tai grieztai
ten ir pardavejos praveja visus be vaiku ir ne nescius;D
b1onde parašė:
Ner pas zmones kulturos Lietuvoj su sitais dalykaismanes labai daznai nepraleidzia, visi akis nusuka ir apsimeta, kad nemato. O kazkaip nemalonu prasytis... nors…
Tai manau tik akropolio maximose taip ir yra, nes kitose išvis kas kur nori ten ir eina
jurgita88 parašė:
Sveikos mamytes labai susirupinau ar gali visa nakti nejudeti vaikas?
Siulyciau pasiskambinti gyditojai, nes mano tai sake jei puse Paros nejudetu iskarto skambintis, nelaukti ilgiau
Monicaa parašė:
Siulyciau pasiskambinti gyditojai, nes mano tai sake jei puse Paros nejudetu iskarto skambintis, nelaukti ilgiau
Bet ryte nezymiai sujudejo
b1onde parašė:
Ner pas zmones kulturos Lietuvoj su sitais dalykaismanes labai daznai nepraleidzia, visi akis nusuka ir apsimeta, kad nemato. O kazkaip nemalonu prasytis... nors…
o as matau kad zmones be vaiku ir ne nescios uzeinu pries juos
ir zinai ne karto niekas necyptelejo net
anksciau as irgi kazkaip nedrisdavau bet pazistama kasininke sake kad ne visada pastebesi nestuke stovincia gale.. tai reikia eiti i prieki
nors istikro as i tokias kasas tik tokias seimas ir priimineciau kaip pvz express kasose tik iki 7prekiu taip ir cia priiminet nestukes ir tevelius su vaikais..
jurgita88 parašė:
Sveikos mamytes labai susirupinau ar gali visa nakti nejudeti vaikas?
tai visa nakti nemiegojai? kai miegi gal nejauti judesiuku ir viskas
jurgita88 parašė:
Bet ryte nezymiai sujudejo
Cia jau tau spresti skambintis ar ne, bet as jei butu neramu pasiskambinciau tikrai
Cukranendrė parašė:
o as matau kad zmones be vaiku ir ne nescios uzeinu pries juosir zinai ne karto niekas necyptelejo net
anksciau as irgi kazkaip nedrisdavau bet pazistama kas…
Miegojau bet buvau prabudus i wc tai net nesujudejo
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai