Vegucia parašė:
su juros druska arba sake man daktare dar galima oxygen arba vibrocili tokiom dzem kaip vaikams![]()
čia nosies purškalai?
Vegucia parašė:
su juros druska arba sake man daktare dar galima oxygen arba vibrocili tokiom dzem kaip vaikams![]()
čia nosies purškalai?
Vegucia parašė:
As tai emrginos zinokite noreciau siandien kur pasisokti islektimaniskis sako kur tu su tokiu pilvu i kluba
ale man kazkaip nzn vat norisi kokiai valandikei …
kažkurioj čia savaitei rašė, 23 gal kad vaikas jaučia mamytės judesius galima pasišokti
rožine parašė:
čia nosies purškalai?![]()
Jo vibrocilis lasiukai o oxygen ourskalas juros vandens
rožine parašė:
kažkurioj čia savaitei rašė, 23 gal kad vaikas jaučia mamytės judesius galima pasišokti![]()
Nu man sakes taip norisi va jauieskau kompanijos
Vegucia parašė:
Jo vibrocilis lasiukai o oxygen ourskalas juros vandens![]()
reikės bandyt nusipirkt
tikiuos gripo nepasigausiu kokio
Vegucia parašė:
As tai emrginos zinokite noreciau siandien kur pasisokti islektimaniskis sako kur tu su tokiu pilvu i kluba
ale man kazkaip nzn vat norisi kokiai valandikei …
as lankau linijinius sokius,renkames du kartus per savaite,tai kai gryzo vyras is no,pyko kam einu,sako dar apvirsiu,uzgausiu pilva,bet man norisi nors kiek pajudeti,o taip tai sedu istisai namuose.o apie kluba tai pasvajoti man,neleistu vyras.pries savaite buvom boulinge,tai sedejau ir ziurejau kaip jis su vaikais zaidzia,man neleido kad kas neatsitiktu
laplaya parašė:
koks meilutis ir kaip jau veido bruozai matos![]()
Aga
gaila, kad sita nuotraukyte dare, priestai buvo pagavusi geriau, na bet ir tuo dziaugiuosi
daivutee parašė:
as lankau linijinius sokius,renkames du kartus per savaite,tai kai gryzo vyras is no,pyko kam einu,sako dar apvirsiu,uzgausiu pilva,bet man norisi nors kiek pajudet…
Maniskis greiciau mane viena isleis nei pats eis
OLlVlA parašė:
grazuoli pilvuka turi![]()
o cia i senus dzinsus itelpi?…
taip i senus nes kazkada jie man buvo laisvi siektiek tai dabar jau kaip tik;] ta medziagyte tampoma dzinsu labai patogus;]
Burka parašė:
Labai graži mamytė ir dailus pilvukas![]()
aciu labai;]
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai