Ruta333 parašė:
Koks geris siandien lauke, negaliu atsidziaugti![]()
O man nepatinka toks oras
mano spaudimas zemas, tai per toki ora smegenis spaudzia
Ruta333 parašė:
Koks geris siandien lauke, negaliu atsidziaugti![]()
O man nepatinka toks oras
mano spaudimas zemas, tai per toki ora smegenis spaudzia
Ruta333 parašė:
Noriu pasitarti del klizmutes, siandien nusipirkau Microlax viena, kazi ar uztenka vienos, ir kada geriausia darytis? Noretusi, aisku, namie atlikti sia procedura..…
Turetu uztekt vienos. As turejau pora. Tai viena pries vaziuojant pasidariau,palindau po dusu dar. Nuvaziavus ir akusere sake pasidaryt, bet kaip pasakiau, kad namie pasidariau, tai nebereikejo tada.
Ruta333 parašė:
Noriu pasitarti del klizmutes, siandien nusipirkau Microlax viena, kazi ar uztenka vienos, ir kada geriausia darytis? Noretusi, aisku, namie atlikti sia procedura..…
Man net puse jos užteko,nes pries pat gimdyma taip susuko pilva,kad kas pusvalandi varinejau i tualeta :-D
Man jokių kližmučių neprireikė, nes per sarėmius viskas išsivalė natūraliai, kas pusvalandi lėkiau į tuoletą, o dar ir vemti lėkiau, bet buvo tuščias skrandis tai tik pažaugčioti išėjo
Man ginekologes dvi sake kad siais laikais jau nebeliepia jų darytis, nes sakė jei jau stūmimo metu norėsis tuštintis, tai sako jei ir bus klyzmutė padaryta tada išeis skystos išmatos kurios dar vistiek bus kažkiek likusios žarnyne, tai sako geriau jau kietai kad padarytumėt... Bet kaip žiūriu visos akušerės-ginekologės skirtingai kalba
Tai net nzn ar čia reikia jas statytis ar ne
Indrikee parašė:
Man jokių kližmučių neprireikė, nes per sarėmius viskas išsivalė natūraliai, kas pusvalandi lėkiau į tuoletą, o dar ir vemti lėkiau, bet buvo tuščias skrandis tai t…
Tai vat ir lieka neaiskumas, gydytojos neapsisprendzia galutinai, o jei pataikysi ant tokiu akuseriu, kaip pries tai viena mama aprase, tai ojoj
Gintaryt parašė:
Pietinio daug? Ir aš prie jūsų prisidedu.![]()
mes is pietinio
mazuliuke123456 parašė:
mes is pietinio![]()
Na ir kaip nėštumas?
Ruta333 parašė:
Tai vat ir lieka neaiskumas, gydytojos neapsisprendzia galutinai, o jei pataikysi ant tokiu akuseriu, kaip pries tai viena mama aprase, tai ojoj![]()
Tai kad visada taip,kiekvienas savo nuomone turi. akusere sake nesidek,sesele sako dekis,nepakenks. :-D
Ruta333 parašė:
Man taip pat viskas naturaliai issivale, tai klizmutes neprireike. Maziau pergyvenkit, mamytes, del tokiu mazmoziu
juk svarbiausia, kad kudikeliui butu lengva ateiti.
sveiki, nežinau 100 proc bet jei pasitaikė akušerė su tokiu žodynu ir tokiu požiūriu į gimdyve, turi teise reikalauti pakeisti ją kita. jei jau pasitaikys tokia, tegul vyras nueina pas vyresniąją ir pasako. Visi mes esame žmonės ir neturi kažkokia bobelė kurios darbas yra priiminėti gimdyma, mane įžeidinėti. jei nepatinka kai moteris šaukia per gimdyma, matyt ne ta darba pasirinko.
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai