2014.06.20 22:24 (prieš 11 m.)
Aš visad saldarūrė buvau, bet tik kai pastojau, i saldumynus pažiūrėti nebegaliu, net pačiai keista, kad nevilioja jokie pyragaičiai, norisi tik mėsos, kažko rimto, visą nėstumą nevalgau saldumynų, bet ne dėl to kad save ribočiau, o tiesiog man jie nebeatrodo patraukliai
Pradžioj tris mėn pykino, bet nevėmiau, dantis net valytis buvo košmaras žaugčiot pradėdavau
po trijų mėn viskas praėjo, o tada užėjo toks žvėriškas apetitas, po 2kg per mėn priaugdavau, galvojau kad 20 drasiai priaugsiu, nes esu linkusi į pilnėjimą, bet nuo 7 mėn. matyt pradėjo vaikutis skrandį spausti, kad negaliu daug suvalgyti, truputi užkandu ir jau soti jaučiuosi, tai dabar dažnai bet nedidelėm porcijom valgau. ir svoris sustojo augti, bet gal dėl to kad labai aktyviai gyvenu. Vis judu, reikia aplinką susitvarkyti, šiltnamis, gėlių darželiai, su draugėm pasivaikščiojimai. Tai turbūt ir sustosiu su +10kg. Bet mano pilvukas nėra didelis, visi mane gazdina, sako nieko nematyti, atrodo kaip 5 mėn, bet gydytoja ramina, sako bus mazas vaikas lengviau gimdysiu