-Taškuota- parašė:
esu tik karta su ja susidurusi ir tai buvo senokai,tad gerai nepamenu,. lyg kita diena isnyko.
na reikia tiketis geriausio.
-Taškuota- parašė:
esu tik karta su ja susidurusi ir tai buvo senokai,tad gerai nepamenu,. lyg kita diena isnyko.
na reikia tiketis geriausio.
jovita88 parašė:
Ar nerimauti, jei isberta raudonais spuogiukais galvyte prie smilkiniuku, po to paukausis matosi per plaukucius tokie raudoni spuogiukai, dar ant spranduko arciau n…
Musu mazei taip buvo, tai cia mamos sake kad per storai rengiau, tik atsisakiau kepures ir vieno sluoksnio rubu iskart ryskiai sumazejo tu spuogeliu, o kol isnyko visiskai uztruko nes labai daug buvo
Carla parašė:
Mamytės, kuom tepate lėlyčių veidukus eidamos į lauką?
Jo ir man idomu, nes kolkas niekom netepiau, nzn kas butu geriau kudikelio odelei.
Grape parašė:
Musu mazei taip buvo, tai cia mamos sake kad per storai rengiau, tik atsisakiau kepures ir vieno sluoksnio rubu iskart ryskiai sumazejo tu spuogeliu, o kol isnyko v…
dekui, na ziuresim kaip mums mazes spuogiukai, jei ne gal teks pas gydytoja pasirodyt.
jovita88 parašė:
dekui, na ziuresim kaip mums mazes spuogiukai, jei ne gal teks pas gydytoja pasirodyt.
Mums tai ir zandukai jau siurkstus buvo pasidare nuo tu spuogeliu, o dabar tokia grazi odele, negaliu atsidziaugti. Aisku vinas kitas pasitaiko galvytes sonuose nes paprakaituoja valgydama ir ant sprando buna kad atsiranda vienas kitas ir priekyje kaklo. Bet jau isitikinau, kad bent pas mus tai nuo sukaitimo
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai