Jurgutėlė parašė:
Parasykit jei pageres gal tijrai prie ju reikes gryzti. Nes tuoj nupliksiu![]()
As geriu, bet nepadeda, labai plaukai slenka
pilnos grindys...
Jurgutėlė parašė:
Parasykit jei pageres gal tijrai prie ju reikes gryzti. Nes tuoj nupliksiu![]()
As geriu, bet nepadeda, labai plaukai slenka
pilnos grindys...
nekantruolė1 parašė:
Mamytės,kurios maitinat mp. Ar jums nepadidėjęs apetitas? Aš ištįsai saldumynų noriu. Per nęštumą buvau 20kg priaugus. Pagimdžius iš karto 10nukrito ,gal truputį da…
Man tas pats. Iki antro menesio vaikuciui, labai ribojau maista, del pilvelio. Buvau sulieknejus tikrai. Visi priaugti 20 kg nukrito ir dar daugiau, O dabar vaikstau su pilvuzeliu.. kaip 4 men.. niekaip nesuriboju saldumynu valgymo.. sau jau prizadu nebevalgyt, tai kai paraugauju koki sausaini, tai ju 10 suvalgau iskart.. voje voje.. gyvenime neturejau tolio potraukio saldumynams., Tikiuosi nustojus maitint, nustos ir si mane kankinus saldumynu manija..
nekantruolė1 parašė:
Mamytės,kurios maitinat mp. Ar jums nepadidėjęs apetitas? Aš ištįsai saldumynų noriu. Per nęštumą buvau 20kg priaugus. Pagimdžius iš karto 10nukrito ,gal truputį da…
As irgi pro saldumynus nepraeinu, o kai pamatau sokolada, tai net drebet pradedu
. Vyras juokiasi, sako gal vel nescia
, bet cia taip, kol maitinam, veliau tie norai isnyks
nekantruolė1 parašė:
Ne vienai, as kaip isprotejusi noriu saldumynu, nu nei dienos neistveriu be ju, kiekv diena pasizadu, kad nuo ryt tai jau tikrai susiimsiu, bet kur tau, nebent iki pietu
Indresiv parašė:
As irgi pro saldumynus nepraeinu, o kai pamatau sokolada, tai net drebet pradedu. Vyras juokiasi, sako gal vel nescia
, bet cia taip, …
Na man po pirmo nestumo (priaugau 14 kg.) iskart nukrito 9 kg o po to zinokit beveik visi 9 kg sugrizo atgal del nenumaldomo potraukio saldumynams :). Negaledavau atsisakyti pyragu ir sausainiu. Pabaigus maitinima teko imtis priemoniu: dieta+sportas. Bet vistiek likau +3 kg. Dabar po antro nestumo nukrito visi 15 kg. Saldumynu lygiai taip pat norisi. Save guodziu mintim, kad mamytes pienelis turi buti sladus, tai ir cukraus daugiau reikia
Bet si karta as truputi stengiuosi riboti bent suvalgomos duonos, ir cukru kartais pakeiciu medum. Vis sveikiau
nekantruolė1 parašė:
Pas mane atvirkščiai, kai taip kieme šilta, tai visai valgyti nesinori
Bet stengiuosi kuo daugiau vaisių, uogų, daržovių, košių valgyti, vandens bent po litrą išgerti, vis judėti kieme, kad organizmas nenusilptų. Buvau priaugusi 12kg ir jau visų nėra. Nėštumo metu labai saldumynų norėdavosi, o dabar ir saldainio, poros sausainių ar sūrelio per dieną užtenka. Tik pro uogienę sunkiau praeiti
vilmairdarius parašė:
Ne vienai, as kaip isprotejusi noriu saldumynu, nu nei dienos neistveriu be ju, kiekv diena pasizadu, kad nuo ryt tai jau tikrai susiimsiu, bet kur tau, nebent iki …
Aš pirmą mėn sąžiningai nevalgiau visko,ko ligoninėj liepė atsisakyti,dėl galimos alergijos. Po to tai vieno paragavau,tai kito ir žiūriu,jokių alergijų nėra. Ir prasidėjo... jau 2mėn 'nuo rytojaus' nevalgau saldumynų
Ieva B parašė:
Plaukų išslinks tiek kiek reikia ir jokie vitaminai, kaukės to nesustabdys, tik gal padės naujiems greičiau užaugti
Ieva B parašė:
Plaukų išslinks tiek kiek reikia ir jokie vitaminai, kaukės to nesustabdys, tik gal padės naujiems greičiau užaugti
Ieva B parašė:
Taip teisingai,sis plauku slinkimas priklauso nuo besikeicianciu hormonu ir jokie vitaminai nepades,teks pralaukti...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai