Lolo88 parašė:
Mes žinok irgi apie porą savaičių daug darem![]()
Na tikiuosi dantukai greit prasikals ir mažiukas nebesikankins.
Lolo88 parašė:
Mes žinok irgi apie porą savaičių daug darem![]()
Na tikiuosi dantukai greit prasikals ir mažiukas nebesikankins.
Ar gali buti,kad neatrenku tinkamo misinuko?-kakutis zalias nuo tada,kai pradejau duoti misinuka ir toooks smardus,kad neimanoma isbut ten,kur pampis
abejoju,kad kvapas toks galejo pasidaryt del primaitinimo kosytem,nes kosytes jau ragavo,kol dar mp turejau ir tokio kvapo nebuvo..
paula073 parašė:
o radot ant pilvo gulinti ? guzu neisitaise?
Ant nugaros radau
nieko nenutiko, nnepastebejau
Zebralia parašė:
labs, mamytes. Vis paskaitau del dantutku...ir laukiam ir baisu. Ar yra tokiu, kas dar nei vieno dantuko nesulauke? mes nei vieno neturime ir nesimato lygtais. Buna…
Mes irgi be dantu
Deimut parašė:
buvo nuo lovos nukritus nakti, aisku lova nera pas mus labai auksta,aciu Dievui viskas gerai persigandau drebejau visa bet paverke gal pora min tikiuosi nieko rimto…
Viskas bus gerai, mano tetai irgi miegant iskrito is lovos, ji paeme atgal I lova idejo ir toliau mergaite miegojo
dabar jai dabar 8 metai..
Siaip kaip sako kokie vaikai be guzu
aisku geriau be ju
dar pas tuos leliukus kauliukai minksti ir kaukuolike...taip sako suformuota gamtos ir, kas nuo smugiu apsaugoti, nes juk jie mazi ir patys trinktels kurnors... svarbu kiek eina pasaugoti, bet visko buna
Mamos, gal jau jusu leliukai bando stotis? Maniskis pries savaite ismoko ropoti ir dabar tik pasitaikius progai stojasi. Atropoja iki sofos, kedes ar galiausiai sienos ir pats atsistoja. As jo nebegaliu palikti nei lovytej, nei ant zemes, saugu tik kai prisegtas gultuke arba kedutej buna. Bet gi nelaikysi visa diena vaiko gultuke ar kedutej. Del sito jo stovejimo man labai neramu, kad kris ir susizeis galva (o krito jau ne karta), taip pat del kojyciu ir stuburiuko, ar ne per anksti, ar tai nepakenks. Kaip tai spresti: deti salma, sodint i vaikstyne? Kokiu turim minciu, prasau pasidalinkit, nes man jau baigia plaukai nuslinkt
atlikti namu ruosos darbus jau tapo neimanoma isskyrus kai miega...
Egle Sam parašė:
Mamos, gal jau jusu leliukai bando stotis? Maniskis pries savaite ismoko ropoti ir dabar tik pasitaikius progai stojasi. Atropoja iki sofos, kedes ar galiausiai sie…
Jus turbut juokaujat? Mano vaikis isikibes vaiksto nuo 6menesiu. Aisku ir krito ir vel stojosi, bet gi cia nornalu. Kitaip ir neismoks. Nedrauskit vaikui, cia normalu
ir stuburiukui ir kojytem tikrai nepakenksit
amiunte parašė:
Tai spartuoliai vaikiukai! Mano tik ant pilvo šliaužioja ir spardosi iš pasiutimo,kad kitaip neina![]()
Viskam savas laikas
nera ko lygiuotis i tuos spartuolius, poto mamos i nevilti puola, ale mano nedaro to, ano
nors auga pagal vadoveli
cia musiskiai perdaug skuba
Egle Sam parašė:
Mamos, gal jau jusu leliukai bando stotis? Maniskis pries savaite ismoko ropoti ir dabar tik pasitaikius progai stojasi. Atropoja iki sofos, kedes ar galiausiai sie…
Maniezas labai geras dalykas ;) vaikstynes ner lb gerai ir per diena joje max valanda tik vaikas gali buti ;)
amiunte parašė:
Tai spartuoliai vaikiukai! Mano tik ant pilvo šliaužioja ir spardosi iš pasiutimo,kad kitaip neina![]()
Nepergyvenkit, jusu bent sliauzia ;) o mes neropojam ir nesliauzom ;)
Leely parašė:
Anksciau pergyvenau...bet kai zinau kad maniske ir taip atsilieka, nes neisnesiota gime, tai nebelyginu su bendraamziais...maniske, nei sliauzioja, nei ropoja, nei …
Musu irgi tik sedi ir vartosi, ir man norma, aisku siek tiek erzina kaip aplink mamos sako o mamo tokio amziaus jau ropojo arba stojosi..
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai