kristge parašė:
Dare tyrima del alergijos gyvunams, pienui, dulkems, erkutems ir dar kazkas... viskas neigiama
Gal naudojat aterinius aliejukus ?
kristge parašė:
Dare tyrima del alergijos gyvunams, pienui, dulkems, erkutems ir dar kazkas... viskas neigiama
Gal naudojat aterinius aliejukus ?
Karinulia24 parašė:
Sveikosnoreciau paklausti jusu mamytes kaip lauke jusu maziukai kai laksto ir juos pakveti ateina? Klauso jusu? Nes kai savo mazaja pakvieciu specialei bega i k…
Neateina kai kvieciu ir is paskos neina, jeigu rodau ate ate, jis pamojuoja ir eina ten kur jam idomu. As vaikstau pagal jo norus, ne jis pagal mano ? o i kaprizus aisku stengiames nekreipt demesio, bet ne visada iseina.
333laurita333 parašė:
Maniśkis kaip vėjo pučiamassudėtinga su juo išeiti pasivaikščioti , nebent vežime sėdi , kitaip tai aš seku iš paskos
nėra tokio sakynio ateik pas mamyte nes…
"Ane"
Nu kietas
Pas maniški tai pagrindiniai butu ane ir ai , buna prisikakoja ir slapstos aš : Dovydai prisišikai?? Dovydas : ai , (daugmaz netyčia ir nieko tokio) ? o ane naudoja tai dažniausiai kai paprašau ko , tai šiukšle išmesti , tai knygutes susidėti i stalčiu ir tt, visada bus atsakymas ane? Ir tada arba ivygdo darbus arba savo reikalais dingsta
jei ka nors negero pridirba ir žino kad gaus barti tai susiima už galvos linguoja ir sako ajajajajaj
333laurita333 parašė:
Pas maniški tai pagrindiniai butu ane ir ai , buna prisikakoja ir slapstos aš : Dovydai prisišikai?? Dovydas : ai , (daugmaz netyčia ir nieko tokio) ? o ane naudoja…
O kai aš paprašau susidėti žaislus, tai sako "tu"
na, ir dedu
O į kvietimą atsiliepia "ko"
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai