LauraB.B. parašė:
Sveikos mamytės. Noriu pasidžiaugti nauju šių dienų pirkiniu-atradimu. Sūnelis nepaleidžia iš rankų, vis graužiaRinkomės tarp Vulli žirafos ir šito grybuko. Nep…
SAKYKITE SIS ZAISLIUKAS TAIP PAT CIPSI KAIP IR ZIRAFYTE??
LauraB.B. parašė:
Sveikos mamytės. Noriu pasidžiaugti nauju šių dienų pirkiniu-atradimu. Sūnelis nepaleidžia iš rankų, vis graužiaRinkomės tarp Vulli žirafos ir šito grybuko. Nep…
SAKYKITE SIS ZAISLIUKAS TAIP PAT CIPSI KAIP IR ZIRAFYTE??
AngelWings parašė:
Aš ir panasios nuomonėsjai elergizuotu taip ne daryčiau. Bet viskas OK
po parduotuves specialiai nevaikstom.bet kai reikia nueinu ;) seip dažniausiai vyras n…
Neįsivaizduoju ir aš kaip steriliai galima užauginti žmogų. Gi ne kas kitas - o žmogus turi išaugti. Ir gyventi tarp žmonių, o ne izoliuotas.
Mes tai 8 savaičių kai buvom ir į vestuves spėjome nueiti. O 2 mėnesių ir į kitas nuvažiavome. Manau vaiku reikia rūpintis labai, bet svarbu ir galvos nepamesti visai.. Kad į parduotuvę nebenueiti ir valgyti nebenusipirkti.. Suprantu, jei mažius serga arba jei mamytė blogai jaučiasi, bet šiaip...
sandra mac parašė:
Mamyte, kuri turit ta zirafyte, gal galit originalia foto jos imest? As radau uz 6 e pirkt. Siandien kaip tik parveze. Idomu ar ne kopija![]()
Sita turi galvoj?
KristeSaule parašė:
Sita turi galvoj?
Aha. O ji ir tokia neryski ar tik foto taip gavos?
sandra mac parašė:
Mamyte, kuri turit ta zirafyte, gal galit originalia foto jos imest? As radau uz 6 e pirkt. Siandien kaip tik parveze. Idomu ar ne kopija![]()
sandra mac parašė:
Aha. O ji ir tokia neryski ar tik foto taip gavos?
Nu nera ji ryski. Man tai jos kvapas labai idomus
kazka labai primena, toks svelnus..skanus.. Taip norisi paciai pakramtyt
Agnuteee parašė:
Va viena foto is fotosesijosnu zinokit negalejau nepasigirti nes man ji toke tobula
![]()
pas ka fotografavaisi? As ir is Marijampoles
KristeSaule parašė:
Nu nera ji ryski. Man tai jos kvapas labai idomuskazka labai primena, toks svelnus..skanus.. Taip norisi paciai pakramtyt
![]()
Vadinas kopija bus. Nes spalvos ryskesnes truputi, o kvapas tai toks kitoks, nei kad jus apibudinot
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai