zujkute parašė:
Ziurekit as turiu vienos socialines darbuotojos nr., mes su ja bendravome, kai kaledu proga norejome ispildyti vaiko svajone, tai per ja mes vienai mergytei padovan…
Super atsiuskyt man zinute su nr. pasiskambinsiu
zujkute parašė:
Ziurekit as turiu vienos socialines darbuotojos nr., mes su ja bendravome, kai kaledu proga norejome ispildyti vaiko svajone, tai per ja mes vienai mergytei padovan…
Super atsiuskyt man zinute su nr. pasiskambinsiu
Viktorija-Adele parašė:
mano pumpurelis irgi savo barskalu miegagaila ilgai nemiegos, nes kaimynas i siena jau kelias val grezia
![]()
mano pupa soskio nenulaiko dar iskrenta
labai greitai traukia
Viktorija-Adele parašė:
mano pumpurelis irgi savo barskalu miegagaila ilgai nemiegos, nes kaimynas i siena jau kelias val grezia
![]()
As Kai balkone migdau maziuka, Tai atrodo, kad visi kaimynai susimoko Ir lyg tycia garsiai sneket pradeda , kas nors pypia, garsiai pravaziuoja Ir t.t. Ir Pan.
Kaip saldziai snaidzia mazulytis
Daiiva parašė:
mano pupa soskio nenulaiko dar iskrentalabai greitai traukia
Mano pypliukas Iki siol neima
raudni parašė:
Super atsiuskyt man zinute su nr. pasiskambinsiu![]()
Tikiuosi, kad ji dar dirba, vardo nepamenu
zujkute parašė:
Mes pasakeme, kad norime pasirodyti neurologui ir ortopedui tai iskart israse, zodziu pakeiteme gydytoja, tai ka norime ta ir gaunamenes kur pries tai buvo, tai…
O pas okulista toki maziuka jau priima? Mes abu su vyru trumparegiai, tai idomu kada maziuka galima patikrint jau
Merginos, gal galite priminti, kas gali būti, jei vaiko išmatos su putomis? Pirmą kartą mums šitaip. Vaikiukas šiandien toks neramus, per pietų miegą vis verkė, dabar pakakojo tai žiūriu, kad labai daug putų ir kakutis toks kaip gleivės, kaip klijai kokie skysti kur būna...
virga @ parašė:
O pas okulista toki maziuka jau priima? Mes abu su vyru trumparegiai, tai idomu kada maziuka galima patikrint jau![]()
Tai tikriausiai priima, jei siuncia, mes eisim, kai bus 4men. Patys neprasem, paskyre neurologe
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai