AušreleG parašė:
Mamytes ar yra tokiu kurios naudoja tomme tippe buteliukus, kada reikia keisti ciulptuka i antra dydi?![]()
Mes irgi dar pirma naudojam
AušreleG parašė:
Mamytes ar yra tokiu kurios naudoja tomme tippe buteliukus, kada reikia keisti ciulptuka i antra dydi?![]()
Mes irgi dar pirma naudojam
lemputia parašė:
Ar mamytes, kurios jau sirgo menesinem sulauke savo antruju menesiniu? Ar ciklas liko toks pat kaip pries nestuma?
Nu man berods buvo, bent as taip galvojau, bet čia kazkas buvo parase kad gali patepliot iki 3 men nes dar gali gimda valytis, tai tikiuos kad man ten ne mm buvo, nes antrrundar ir nesulaukiu, nors jau turejo but,
AušreleG parašė:
Mano vaikas pastebejau kad nenori valgyti mn atrodo kad pabosta traukti, tai vyras siandien naujusnupirks ziuresim kaip seksis
aurikii parašė:
Mano vaikas pastebejau kad nenori valgyti mn atrodo kad pabosta traukti, tai vyras siandien naujusnupirks ziuresim kaip seksis![]()
![]()
butinaiparasykit kaip seksis?
Arba irgi spurdas augimo... Pasmus irgi prasidejo mazdaug 2men. ir 2sav.
raudni parašė:
butinaiparasykit kaip seksis?Arba irgi spurdas augimo... Pasmus irgi prasidejo mazdaug 2men. ir 2sav.
Pas manes nuo vakar pietu, kai isalksta tada valgo bet turetu dazniau valgyt
ziuresiu kaip bus
Mamytes o kaip jums sekasi priziureti vaikuciu ausytes kad nebutu uzlenktos ? Na manasis tai pastoviai taip sukineja ta galvyte kad visados uzlenke ausytes jau kiek galiu tiek nuziuriu bet visados nepastebesiu, jau vienos ausytes virsus vos atlepes
jau juokais vyrui sakiau kad su linpe uzklijuosiu
aurikii parašė:
Mamytes o kaip jums sekasi priziureti vaikuciu ausytes kad nebutu uzlenktos ? Na manasis tai pastoviai taip sukineja ta galvyte kad visados uzlenke ausytes jau kie…
As maitindama pastoviai turiu ziureti, nes kai pasiguldau visa laika uzsilenkia..
lemputia parašė:
Ar mamytes, kurios jau sirgo menesinem sulauke savo antruju menesiniu? Ar ciklas liko toks pat kaip pries nestuma?
On velavo ilgai. Buvo kovo 23, poto tik vakar prasidejo. Ir kaip skauda, lyg per saremius. Tai net nustojau issuki daryt, nes dar kanopas uzversiu.
raudni parašė:
pas jus musu istorija kartojasi. Mes vis dar kovojame. Kelinta valanda pries miega paskutini valgote ? ir po to kelinta prabunda pavalgyt? Spejo kai pirma karta pra…
Pavalgo apie 21h pabunda 5-6h dazniausiai suvalgo viskas paskui kosmaras buna. As jau jam sakau, kad jis gal sotus nuo visko paragavimo, nes i burnyte viskas sukista ka paduodi, siandien net per masazus palyte sugebejo paragauti
juokas pro asaras jau
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai