kyccaa parašė:
Sveikuciai ;)
Tai va visko gali but.. ir dar mano vaikas labai trina nosyte ir akytes. Jums taip nera? Kazi kodel taip daro?
kyccaa parašė:
Sveikuciai ;)
Tai va visko gali but.. ir dar mano vaikas labai trina nosyte ir akytes. Jums taip nera? Kazi kodel taip daro?
kyccaa parašė:
Sveikuciai ;)
labukas pas mus ir tas pats,tokios pakile dantenos vieno apatinio dantuko.taigi manau kad sulauksim balto perliuko
Daiiva parašė:
reikes y vezima nusipirkt ta ciuzinuka, nes vezimuke megsta miegoti, bet gal pripras prie lovytes, vaje vaje , skauda kai verkia , kaip ziuresi kad verkia ir ne…
Man sakydavo anksčiau aplankanti sesutė, kad leisčiau paverkti, nes visi leliukai verkia. Bet, žinokit, nepraeina tas vetkimas po 10 min (sakydavo, kad maždaug tiek laiko reikia duot paverkti). Bet, žinokit, kartą pabandžius, plyšo man širdis. Negaliu aš taip... Ir žinot, ką supratau ? Kad mazajsm kazko reikia, Kazkas Negerai jam, tai issprendziu problemą, ir nebeverkia
O ne rikdau maziuka...
Bet su miegu kitaip
Visi leliukai paverkia, bet tas verkimas trumpesnis būna ir tai yra normalu =)
Viktorija-Adele parašė:
maniskis irgi trina akeles ir nosele
gal cia taip turi but?
kyccaa parašė:
Man sakydavo anksčiau aplankanti sesutė, kad leisčiau paverkti, nes visi leliukai verkia. Bet, žinokit, nepraeina tas vetkimas po 10 min (sakydavo, kad maždaug tiek…
bet jei verkia miegodama tai vadinasi pripratus ant rankyciu
Viktorija-Adele parašė:
Irgi taip daro ir dažnai , net nežinau ar čia normalu ar kaip...
janga ruge parašė:
labukas pas mus ir tas pats,tokios pakile dantenos vieno apatinio dantuko.taigi manau kad sulauksim balto perliuko![]()
![]()
Jau dabar baisu, kaip reaguos toliau leliukai, kokios dieneles ir nskteles laukia
Daiiva parašė:
ei padarykit ir mano maziukei![]()
Kad man kas daugiau laisvo laiko duotu, tai padaryciau
Savo mazulei mezgiau batukus, tai vienam batukui (man kaip super profesionalei, mezganciai pirma karta) reikejo 4 valandu
Viktorija-Adele parašė:
Mano mama sako gal nosyte nesvari, bet visada isvalau ir vistiek trina.. dabar jau ir akytes paraudo.. gal ir normalu.
Tai gal čia normalu, jei visų mūsų leliams taip
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai