Daiiva parašė:
o 3 men buna koks skiepas?
Manosios neskiepijo
Daiiva parašė:
Manosios neskiepijo
Sandrele123 parašė:
Sveikos mamytes!!! senai jau cia buvau turejau milijona darbukaip jum sekasi kaipo jusu mazyliai? maniskis tai ismoko verstis ant pilvuko!!
mano maziukas irg…
Northway Žukausko g. tikrai iš pirštuko (tokia jauna laborantė ėmė, švelniai, vaikas net nesureagavo), patogu, kad rezultatus gali e-mail atsiųst, nereikia skambinėtis. Kaina tyrimo apie Eur 14.5
SiDi parašė:
Northway Žukausko g. tikrai iš pirštuko (tokia jauna laborantė ėmė, švelniai, vaikas net nesureagavo), patogu, kad rezultatus gali e-mail atsiųst, nereikia skambinė…
Čia Vilniuje
Sandrele123 parašė:
Sveikos mamytes!!! senai jau cia buvau turejau milijona darbukaip jum sekasi kaipo jusu mazyliai? maniskis tai ismoko verstis ant pilvuko!!
mano maziukas irg…
Sveika
Nebutinai rachitas,gali buti ir perteklius. Manoji irgi tryne,ir va perteklius.daro is pirsto Vilniui Alfa klinikoj ir Northway klinikoj.As dariau Northway,puikiai sesute paeme.Siulau butinai padaryt mamom savo maziukam ta tyrima,del sventos ramybės.
Beje,šiandien pirma karta grizom is lauko po pusantros val,ne po triju valandų ir ant ranku teko nest maze klykiancia.nors pries iseinant pavalge,pampi pakeiciau,atrugdindau.uzmigo,numigo valandele pabudo ,pagulejo akytem atmerktom kazkiek ir viskas ,paleido kakaryne.kol ant ranku nepaemiau nenurimo,nes ir atidengtas lopsys nepadejo ,kad i medzius ziuretu,nei feno garsas.grizom namo pasiūliau papa ir kaip dejo godziai valgyt.nesuprasi.o dbr miega.
Daiiva parašė:
Pagal skiepų kalendorių tai privalomų skiepų nėra 3 mėn
SiDi parašė:
Northway Žukausko g. tikrai iš pirštuko (tokia jauna laborantė ėmė, švelniai, vaikas net nesureagavo), patogu, kad rezultatus gali e-mail atsiųst, nereikia skambinė…
Mum irgi jaunute eme,ta pati jauciu,puiki sesute.
agfa parašė:
O kai keliaujat, tu šalia jo sėdi ar pas vyrą ložėj? Žiūriu, kad manąjam kartais reikia, kartais nereikia, kad būčiau šalia ir pakalbinčiau, tokia loterija. Norėčia…
Musu atstumai keliavimo nedideli apie 100km, tai jau vaziuojame palike maziuka gale viena, padedame mylimuka jam, dazniausiai miega. Paskutini karta buvo pravirkes, bet tikriausiai delto, kad karsta buvo labai
lemputia parašė:
Kyccaa, mes ir nepripazinom soskytes, bet kazkada visai neseniai kai niekaip nepavyko uzmigdyti pasiūliau ir prilipo![]()
Mano mamuke Dar retkarciais isiulydavo, bet tik trumpam
o dabar visai nebeima =)
gal Po kokio menesio Ir pabandysim vel
Gerai butu, kad pries miegeli vietoj mano papulio imtų
nors kartais būna taip pavargęs, kad užmiega bandant atruginti
.Kotryna. parašė:
Sveika
Nebutinai rachitas,gali buti ir perteklius. Manoji irgi tryne,ir va perteklius.dar…
Gal karsta buvo , maniskis daznai dabar nebemiega, arba 30min nusnusta, tada paziuryneja vel nusnusta, bet jau buna ir is vezimo nori begti, nors visada vaziuojame i lauka pavalge
isimu is lopsio ir baigiasi kakarynes, tai tenka salia namu kur pavazyneti del sventos ramybes. O buna, kad ismiega ir ilgai, bet dabar jau retai taip
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai