virga @ parašė:
Sveikos mamytesas katik po gydytojo skambucio
nepraejus nei zadetoms 2-3 savaitems atejo musu tyrimu atsakymai! Esam sveiki! Nieko blogo nerasta! Kai esi mam…
Labai džiugu! Šiandien tikra šventė jūsų šeimoj - švęskit (:
virga @ parašė:
nepraejus nei zadetoms 2-3 savaitems atejo musu tyrimu atsakymai! Esam sveiki! Nieko blogo nerasta! Kai esi mam…
Labai džiugu! Šiandien tikra šventė jūsų šeimoj - švęskit (:
agfa parašė:
Fainas, ir dar žalias. Kur pirkai?![]()
As ne Lietuvoj, bet pirkau maisto prekiu parduotuvei prie vaikisku prekiu
janga ruge parašė:
sveikos mamytes,man jau kirba klausimas,kokia sekancia auto kedute isigyti?![]()
Aš irgi jau pradėjau apie tai po truputį galvoti
į ką reikia atkreipti dėmesį įsigyjant?
virga @ parašė:
Super, lb dziugu, kad viskas gerai mazyliui!
janga ruge parašė:
sveikos mamytes,man jau kirba klausimas,kokia sekancia auto kedute isigyti?![]()
As turbut pirksiu besafe izi x1. 0-18 kg. Tvirtinsim tik veidu pries vaziavimo krypti. Siaip ziureti reiktu pagal Adac testu rezultatus. Tik kad beveik nera testu rezultatu 0-18 kg grupes keduciu.. bet besafe kedutes vertinamos kaip lb saugios. Naujos lb brangios, radau deveta LT, tai bandysiu, kad kas nupirktu
aurikii parašė:
As toki kramtuka, nupirkau vaikuiIs pradziu nelabai patiko, bet dabar kramto kaip uz tevyne
![]()
Kiek pirkau zaislu sunku rasti pagal vaiko burnyte. Pas mane kisa ir piksta kad netelpa. Sitas geras
ieskosim toliau
kyccaa parašė:
Aš irgi jau pradėjau apie tai po truputį galvotiį ką reikia atkreipti dėmesį įsigyjant?
![]()
pirmiausiai i sauguma ir patoguma,as apie maxi cosi axiss.va o sita tai vokietijoj pop Cybex pallas,raso,kad labai saugi.
janga ruge parašė:
pirmiausiai i sauguma ir patoguma,as apie maxi cosi axiss.va o sita tai vokietijoj pop Cybex pallas,raso,kad labai saugi.
Mes dabar maxi-cosi naudojam ir turim ta easofix, tik nežinau ar ir ta kedute iki18 kg irgi tvirtintusi
reikės pasidometi =) Šiaip Vokietijoj šiais metais geriausia išrinkta Cybex kedute
tai sunkoka apsispręsti ;-)
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai