saulyta parašė:
as magvit geriu. sako milteliais greiciau organizmas pasisavina
o man visai sake vietoj magnio geriau banana valgyti
saulyta parašė:
as magvit geriu. sako milteliais greiciau organizmas pasisavina
o man visai sake vietoj magnio geriau banana valgyti
danguolratkeviien parašė:
o man visai sake vietoj magnio geriau banana valgyti![]()
As negaliu ju valgyt , po to lb sunku su rimtu reikalu byna
ir taip ne pyragai. As snd pradejau gert magnio miltelius.
smll parašė:
As siuo atveju rami,man kazkaip papyciai nedideja, tai nereik nauju pirkt liemeneliu,kaip buvo D,taip dir yra![]()
kiekvienau skirtingai pries gymdima nesiojau c pliusini.o po gymdimo vos I 5didi sugrudau savo krutine.ir dabar pokolkas nedioju sava didi nors kaikada atrodo spaudzia jau.
saulyta parašė:
As negaliu ju valgyt , po to lb sunku su rimtu reikalu bynair taip ne pyragai. As snd pradejau gert magnio miltelius.
o cia uk negali nusipirkt magnio nes iskart sako daktaras turi israsyti.nors kojas traukia panasiai kaip meslungis ir sunku vakare skauda nezmoniskai
o cia uk negali nusipirkt magnio nes iskart sako daktaras turi israsyti.nors kojas traukia panasiai kaip meslungis ir sunku vakare skauda nezmoniskai:shock…
Aš tik Holland and Barrett radau skystą magnį,nes irgi buvo pradėjęs meslungis koją traukti.
o cia uk negali nusipirkt magnio nes iskart sako daktaras turi israsyti.nors kojas traukia panasiai kaip meslungis ir sunku vakare skauda nezmoniskai:shock…
as asdoj paprasta magni tabletem perku
Kokia nesamone. Tai tik lieka produktus valgyt kur magnio daug yra. Arba prasytii daktaro, kad israsytu
saulyta parašė:
Kokia nesamone. Tai tik lieka produktus valgyt kur magnio daug yra. Arba prasytii daktaro, kad israsytu![]()
yra tik nereikia i vaistines eiti nes jie isvis nieko duoti nnori be daktaru rasciuku
as anksciau uz tokia tvarka labai pykdavau bet db kaz kaip apsipratau nes daug geriau nuejus pas daktarus pasitarti kas negerai ar gal ko rimciau ar silpniau reikia
mummyc parašė:
yra tik nereikia i vaistines eiti nes jie isvis nieko duoti nnori be daktaru rasciukuas anksciau uz tokia tvarka labai pykdavau bet db kaz kaip apsipratau nes d…
Tai taip. Man sake, gert magni geriau tabletem nieko gero. Db milteliais nusipirkau, sako tipo tuos geriau pasisavina otganizmas. Pabandysiu ir tik viena kart dienoj tereikia
tas man lb patinka
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai