papaya parašė:
O kodel jus galvojate kad jie kencia. ..tai kas vienam atrodo kancia, kitam visai normalu ... ..juk moteris aiskiai parase kad nei jos vyras, nei ji neturi kazkokio…
Mes tokia šeima. ;)
papaya parašė:
O kodel jus galvojate kad jie kencia. ..tai kas vienam atrodo kancia, kitam visai normalu ... ..juk moteris aiskiai parase kad nei jos vyras, nei ji neturi kazkokio…
Mes tokia šeima. ;)
zuikite parašė:
Na musiske buna ir mokykloi apsiverks, bet kazkaip nuramina jia. O sekmadieni jinai norejo eiti pas klases drauge i gimtadieni, tai as jai daug kartu aiskinau, saki…
na gal bijo tiesiog svetimoj vietoj buti,mes tai visada visur vaziuojam nuo mazens ir pas mama pabudavom ir taip namuose tai buta nuomavom tai dirbau truput tai vel ka dariau ir ji apsiprato ir dziaugdavos kad grizau namo:)o vyras sakidavo kol taves nera viskas gerai tik grizti ir prasideda verkimai ir viskas.
Mes taip pat su vyru nesame dideli megejai iseit kazkur atskirai ir pramogaut atskirai
iki kol susipazinom tiek pas viena tiek pas kita buvo gyvenimas trali vali festivali, taciau poto kai pradejome buti kartu kurti santykius, labai greit atkrito visi "draugai" su kuriais budavo tik iseit patusint '
greit pasikeite prioritetai gyvenimo ir is to liko vos vienas kitas draugas
taip pat mielai leidziam laika seimoje tai pas vyro mama ar mociute i kaima vaziuojam, ar tiesiog bendraujam su tevais
na tas bendravimas daugiau apie vestuviu planavima ir kudikio grozybiu pirkima
dziaugiuosi,kad sugebam surasti laime vienas kito draugijoje ir neieskome kazkur atskirai
zinoma susitikimai su drauge ar draugu prie kavos puodelio ar alaus bokalo nei vienam nera apribojama
visokiu seimu yra ir kiekviena gyvena taip kaip jiems atrodo geriausia
Reikia suipsirasri, cia tai vadinama Hebamme. Jinai ne tik po gimdymo bet ir pries gimdyma bet kada gali pasiskabinti, jinai viska patars, bet patarciau kuo greiciau surasti, nes po to gali buti kad viskas uzimta pas jas. Jinai tau nieko nekainuos
Omerta parašė:
Sveika;) mamyte gyvenanti Vokietijoje...norejau paklausti...ar cia reikia sudirasti akuseria...kuri po gimdymo lankosi namuose..ir jei lankosi tai kiek daznai....?
Egle K. parašė:
Mes tokia šeima. ;)
Mūsų kaimynai irgi tokie, bent jau atrodo
neilgai tegyvenam naujam bute. Man čia atrodo irgi viskas tvarkoj. Bet per tą visą laiką mačiau ją gal porą kartų tik. Jie turi du vaikučius..vienas kokių trijų, kitas penkių metų. Girdisi kaip laksto, žaidžia...bet ji niekada su jais neina į lauką. Uždaryti namuose visad. Vyras dirba, ji su vaikučiais namie
ir tuos porą kartų kai mačiau juos..neatrodė, kad būtų sergantys ar dar kas..nors negali žinoti
bet va tokiu atveju tikrai nupuščiau ir aš, jei tik namie su vaikais sėdėti.
Buvo aną savaitgalį keletą draugų pas mus atvažiavę, tai geras oras buvo, balkone sėdėjo vyrai iki kol sutemo. Na o temsta, tai vasarą ne taip greitai. Ir tas kaimynas iš apačios jau lygiai dešimtą vakaro skambina į duris, kad arba nutylat arba policiją kviečiu
sakau palaukit, jie nei geria, nei rėkauja, normaliu tonu šnekasi visi, be to šeštadienis.. tai prisikabino tada prie skambimo mašinos, kuri buvo džiovyklės rėžimu įjungta ir man net namie nelabai girdisi, kai ji dirba
nu žodžiu..keisti kaimynai tokie
Aciu, kad nuraminot
pasileidau raminancios muzikos ir ilsiuosi lovoje isgerusi magni, tikiu, kad viskas susitvarkys
Ateinantis stebuklas parašė:
O tau gimda sutraukia taip kaip akmuo?visa pilva?ar tik apacia?ar buna taip kaip noretusi i vc?as nesuprantu ten mazgis man remiasi ar kieteja ir paciai neramu daba…
Taip, susitraukia kaip akmuo visas pilvas, o vaiksciojant dar ir pilvo apacia maudzia, tuo paciu ir pykinimas sioks toks atsirasdavo. Man tai labiausiai pikta, kad treciadieni kai buvau pas ginekologe ir pasiskundziau del maudimo ji manes net nepatikrino, o pasake kad nesciuju korseta nesiociau..
eisiu dabar po savaites ar dvieju pas privacia ginekologe, pas kuria jau buvau pora kartu, kazkaip labiau ja pasitikiu...
i.žyginta parašė:
Aciu, kad nuraminotpasileidau raminancios muzikos ir ilsiuosi lovoje isgerusi magni, tikiu, kad viskas susitvarkys
![]()
Na tada pas mane ten maziukas isiremia nes tik pilvo pacioj apacioje taip kieciau atrodi ir i toleta norisi tai gal jis ten
nieko viskas susitvarkys pamatysi daug poilsio ir ramiai
Lamelaa parašė:
Mūsų kaimynai irgi tokie, bent jau atrodoneilgai tegyvenam naujam bute. Man čia atrodo irgi viskas tvarkoj. Bet per tą visą laiką mačiau ją gal porą kartų tik. …
Ramybes laikas yra ramybes laikas. Mano tevai gyvena Suomijoje. Ten labai ziurima ramybes laiko. Nuo 22 val net garsiau kalbeti baugu. Tokia kultura. Nuo 22 val turi buti tylu. O ne tai kai LT, isivaizduoja dauguma, kad mano butas, ka noriu ta darau.
uzhmarshtis parašė:
Ramybes laikas yra ramybes laikas. Mano tevai gyvena Suomijoje. Ten labai ziurima ramybes laiko. Nuo 22 val net garsiau kalbeti baugu. Tokia kultura. Nuo 22 val tur…
Taip, aš suprantu. Sakyčiau būtų baliukas buvęs ar pan.
bet tryse tiesiog sėdėjo ir kalbėjos. Nesu pati jautri labai triukšmui, bet aš to triukšmu net negalėčiau pavadinti. Vyras sako tegu kviečia policiją. Vistiek jie nieko nepadarys, nes mes nieko blogo nedarom.
Aš tik laukiu kada mano lelytė bus..tegu tik pabando ateiti pasiskųsti, jog vaikas per garsiai verkia..tai tik pirštą prie smilkinio aš jam pasukiosiu
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai