lauramik parašė:
Laikas greitai bega:-)turime augti gi:-)svarbu kad tos sveikatos tik butu
nezinau kaip jus, bet as tai labai pavargus griztu po darbo is lovos islipti negaliu.
lauramik parašė:
Laikas greitai bega:-)turime augti gi:-)svarbu kad tos sveikatos tik butu
nezinau kaip jus, bet as tai labai pavargus griztu po darbo is lovos islipti negaliu.
noriutaves parašė:
Ne ne nerozines, tokios blankios labai ir pleiskanotosgrynai kaip issausejusi oda
sveikute, as siulyciau nizoral sampuna panaudoti, yra ir jo pakaitalas per pus pigesnis, bet pavadinimas ant liezuvio galo.. issitepi duse, pastovi kelias minutes issimuilavusi juo ir nusiplauni. Tikrai veiksminga!
gintaregera parašė:
sveikute, as siulyciau nizoral sampuna panaudoti, yra ir jo pakaitalas per pus pigesnis, bet pavadinimas ant liezuvio galo.. issitepi duse, pastovi kelias minutes i…
Man nuo pleiskanu padeda rusiskas tepalas plaukams Sulsena
ir pigus ir veiksmingas
tik smirda man jis
vaidlena parašė:
Sveikos nėštukės...ieškojau temos kur laukiasi mamytės dvynukų,bet niekur neradau...kažkaip labai mažai info apie tai.bet kadangi irgi turėtumėm būt spalinukai,tai …
Tikrai yra toks dvynuku forumas, buvau uzejusi
O man mergaites neramu siandiena, nezinau cia nuovargis ar persalimas bet bijau kad mums kazkas negerai... Per pastarasias pusantros paros labai pervargau, ir apsirgau, persalau, sloga, galva, mieguistumas, jausmas lyg lyg butu temp, bet atvirksciai, visad budavo 37.2 o siandiena normali 36.6... Tas mane labiausiai neramina...
Lyg vakar ir buvo visi simptomai bedirbant, bet dabar atrodo liko tik persalimo pozymiai... Ryt skambinsiuos savo gyd del apsilankymo...
Merginos manau jusu pergyvenai del kiekvienos smulkmenos kenkia labiau nei visa kita, juk jei siandien maziau pykina ar sumazejo temperatura(tapo normali), tai pasidziaukite, nes rytoj ar uz keliu valandu buvusi savijauta gali grizti, be to visi sie "negalavimai": krutines jautrumas, pykinimas, padidejusi temperatura, mieguistumas, nuovargis, nosies issausejimas ir uzgulimas, ir t.t. juk visa tai buna ne viso nestumo metu. Atsipalaiduokite truputi ir viskas bus gerai.
saulerika parašė:
Merginos manau jusu pergyvenai del kiekvienos smulkmenos kenkia labiau nei visa kita, juk jei siandien maziau pykina ar sumazejo temperatura(tapo normali), tai pasi…
Tikiuosi tai tik nuovargis ir hormonai...
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai