.As. parašė:
Mamos patarkit! Mano mazyte 4sav ir 3d nekakojo, 2d pradejau duoti virinto vandenuko taip sake gyd ir ketvirta diena padariau klizmute taip pat gyd liepe. Tai ji va…
O jus mp maitinat?
.As. parašė:
Mamos patarkit! Mano mazyte 4sav ir 3d nekakojo, 2d pradejau duoti virinto vandenuko taip sake gyd ir ketvirta diena padariau klizmute taip pat gyd liepe. Tai ji va…
O jus mp maitinat?
fantasteee parašė:
O jus mp maitinat?
Taip
.As. parašė:
Taip
Medicina sako, kad MP maitinamam vaikui, nesitustinti yra "normalu iki 10d", jei po 10d nekakoja, tai tik tada daryti klizmute. Jie traktuoja tuo, kad MP yra labai gerai suvirskinamas ir nelabai yra ka iskakoti...
Mano sunenas papakijo po 11d.,dukra po 7d.
Abra parašė:
Medicina sako, kad MP maitinamam vaikui, nesitustinti yra "normalu iki 10d", jei po 10d nekakoja, tai tik tada daryti klizmute. Jie traktuoja tuo, kad MP yra labai …
O siaubas man iki 10d? Nes manoji stena ir tik perdaliukas iseina ir ji is pirmo po daug kartu per diena kakodavo. O jusu neverkia 7d nekakojus? Saket gyd? Jums sake laukti 10d?
.As. parašė:
O siaubas man iki 10d? Nes manoji stena ir tik perdaliukas iseina ir ji is pirmo po daug kartu per diena kakodavo. O jusu neverkia 7d nekakojus? Saket gyd? Jums sak…
Visiskai pritariu Abrai, o kaip vaikas jauciasi? Jei pati maitinat tai tikrai neduokit jokio vandenuko
.As. parašė:
O siaubas man iki 10d? Nes manoji stena ir tik perdaliukas iseina ir ji is pirmo po daug kartu per diena kakodavo. O jusu neverkia 7d nekakojus? Saket gyd? Jums sak…
Visiskai pritariu Abrai, o kaip vaikas jauciasi? Jei pati maitinat tai tikrai neduokit jokio vandenuko
.As. parašė:
1) taip, liepe laukti, nebent vaikas labai neramus
2) visi leliukai is pradziu daznai kakoja, daZnai kiek zindymu, tiek kakojimu...veliau kakis reteja. Buna kad uzsilaiko,bet vaikui maitinamam mp viduriai neuzkieteja. Viduriu uzkietejimas yra, kai vaikelis kakoja spiriukais, kaip avyte
O pirdukus ir gi daznas leidzia, normalu.
Asraja parašė:
Mano mazylis pirma menesi pramiegojo as net sunerimus buvau kodel jis taip mazai budrauja.. ir poto viskas eme keistis vis daugiau jis budrauti pradejo. O sia savai…
Kaip kada, tai rami valgo ir uzsnusta su (.) burnoj, tai malas draskos plesos ir skriaudzia mano spenelius, stena ir kriuksi... bet miegojo ji mazai nuo gimimo, pirma sav. gal ilgiau, bet ir tai atrode neuzmusama, bet va bent karta per diena duodavo pailset, db jau pora dienu vargstam... zodziu ziauru
O del maisto, tai valgau sveikai seip koses, garinta mesyte ir kazkiek darzoviu ir vaisiu, bet miltiniu irgi valgau :/
Vaisana parašė:
Vandenuko sake duoti nes gali but kad skysciu truksta del to nekakoja...oj skambinsiu I ligonine pasiklausti ziuresiu ka jie pasakys
.As. parašė:
Vandenuko sake duoti nes gali but kad skysciu truksta del to nekakoja...oj skambinsiu I ligonine pasiklausti ziuresiu ka jie pasakys
Nu kaip gali skysčių trukt, jei mp maitinat pagal poreikį
2 dienos nekakojimo dar ne bėda, svarbu normaliai jaučias, tikrai nereik nieko daryt, ypač klizmučių jokių, nes paskui pripras, be jų išvis nekakos. Nu bet iš kur tų gydytojų su tokiais patarimais pilna..
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai