Vaivute parašė:
O jei pabandyt palaisvint dar viduriukus? Tarkim pankoliu duot arbatos? Gal jam per kieta yra dar...
Valgom mes ir slyvukus ir burokėlius, gal jam nepatinka tas procesas nes daug vienu metu pavaro... tikiuos, kad išaugsim..
Vaivute parašė:
O jei pabandyt palaisvint dar viduriukus? Tarkim pankoliu duot arbatos? Gal jam per kieta yra dar...
Valgom mes ir slyvukus ir burokėlius, gal jam nepatinka tas procesas nes daug vienu metu pavaro... tikiuos, kad išaugsim..
Mazhiukas parašė:
Valgom mes ir slyvukus ir burokėlius, gal jam nepatinka tas procesas nes daug vienu metu pavaro... tikiuos, kad išaugsim..![]()
Maniskei tai vakariniai pasispardymai nuogu uzpakaliuku pagreitina viska - pasimakaluoja gerai kokiu 15 min ir buna pakakoja (gal viskas issijudina zarnyne), reikia tik pampersa po apacia padeti
Mazhiukas parašė:
Valgom mes ir slyvukus ir burokėlius, gal jam nepatinka tas procesas nes daug vienu metu pavaro... tikiuos, kad išaugsim..![]()
O gal taip suaktyvėja žarnynas, kaip pilvelį susuka prieš didįjį reikalą. O ant puoduko sodint nebandėt?
Jullianna parašė:
O gal taip suaktyvėja žarnynas, kaip pilvelį susuka prieš didįjį reikalą. O ant puoduko sodint nebandėt?
Oi ne dar
Mazhiukas parašė:
Ar mano vienos vaikas verkia kol pakakoja, raitosi, verkia, o pakakoja ne kietai ir kasdien, tiesiog iki kakio jam sunku ir asaroja daug nesuprantu kodelir ka …
Oij žinau šituos vargelius. Mano mažylis būdavo iš tų kur kartą į savaitę daro, kai maitinau tik mp. Tai kai ateidavo laikas, tai ir piktas būdavo ir verkdavo ir tiek pridarydavo. Paskui viduriavo, tai 7 kartai į dieną pasidarė. Nuotaikos nei dieną nei naktį neliko. Kokias tris savaites taip. Susitvarkė. Nuo 6 mėn pradėjau po kartą į diena daržovienės duoti ir pradėjo beveik kasdien tuštintis. Bet tada kita bėda, kažkaip jis man į pampersą nedarė. Sėdint nepadarydavo, o ant pilvo nesigudavo - pykdavo ir pradėdavo verkti. Laikydavau pakėlus virš kriauklės kol padarydavo viską. Vargau. Kol kažkas nepasakė sodinti ant puoduko, nes sėdėjo jis jau nuo pusės metų gerai. Tai įsigijau patogų puoduką su atrama nugarai ir vargai baigėsi. Nuo 7 mėn, jau pora savaičių daro į puoduką. Ir man ir mažyliui gerai. Daug mažiau pyksta. Taigi kiekvienas vaikas skirtingas. Mes taip sprendem bėdelę šią. Gal ir Jūs kažką atrasit. Sunku jiems padėti, kol negali kalbėti...
erika-26 parašė:
gavom slapima priduot, bet kaip tokiam maziukui surinkt![]()
vaistineje yra specialus maiselis kudikio slapimui surinkti
Rutabajor parašė:
Oij žinau šituos vargelius. Mano mažylis būdavo iš tų kur kartą į savaitę daro, kai maitinau tik mp. Tai kai ateidavo laikas, tai ir piktas būdavo ir verkdavo ir ti…
Mazhiukas parašė:
Oi ne dar
Taip, pas mus panašiai. O kai pradėjau sodint ant puoduko viskas susitvarkė.
Beje ir šlapimą tyrimams taip surinkau
erika-26 parašė:
gavom slapima priduot, bet kaip tokiam maziukui surinkt![]()
Mes tai paprastai "pagaunam" į indeliuką
Jullianna parašė:
Taip, pas mus panašiai. O kai pradėjau sodint ant puoduko viskas susitvarkė.
Beje ir šlapimą tyrimams taip surinkau
O koki puoduka pirkti?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai