jazzmineliai parašė:
Oj pradžiugino mane mažius šiandien, taip jaudinaus del to apvertimo, naktį nesąmoningiausius sapnus prasapnavau, o nuvažiavus į dienos stacionarą užteko tik magnio…
Dziugios naujienos. Sveikinu
jazzmineliai parašė:
Oj pradžiugino mane mažius šiandien, taip jaudinaus del to apvertimo, naktį nesąmoningiausius sapnus prasapnavau, o nuvažiavus į dienos stacionarą užteko tik magnio…
Dziugios naujienos. Sveikinu
[email protected] parašė:
Sveikos mamytes, na va as gryzau siandien is ligonines Kauno,pradejo mausti pilva skaudenti apacia, ir nuvykau y priiemima, ir pasirodo man atsidarymas1,5cm kadangi…
o tai Jūsų leliuko plaučiai jau išsivystę? ar dar brandintų jeigu tektų gimdyti?
Neringa Čit. parašė:
o tai Jūsų leliuko plaučiai jau išsivystę? ar dar brandintų jeigu tektų gimdyti?
issivyste jau manau
sandramar parašė:
issivyste jau manau
tai tada gerai.
vimbras parašė:
Sveikos. Gal musu forume yra kietai ismananciu istatymine baze? Arba gal kas is savo patirties galit pakomentuoti? Iki dekreto dirbau buhaltere (pirmine apskaita). …
Idarbinti kita asmeni
[email protected] parašė:
Sveikos mamytes, na va as gryzau siandien is ligonines Kauno,pradejo mausti pilva skaudenti apacia, ir nuvykau y priiemima, ir pasirodo man atsidarymas1,5cm kadangi…
Eina sau
o jau labai skaudėjo pilvo apačią? Man irgi paskausta būna, ir pilvo apačią ir strenas, bet viską kol kas nurasau paruosiamiesiems
Sveikos mamytes.
Norejau paklausti, gal kurioms taip irgi buvo. Pastebejau kad net plika akimi matomai pradejo mazeti pilvukas ir svoris net kristi pradejo. Pilvukas isvis mazas beliko atrodo. Buvau pas gydytoja, tai sake lb mazai vandenu beliko, pati apatine normos riba. Nei karto nepajutau, kad pratekinetu, neisivaizduoju kur jie dingo. Bijau kad nieko leliui neatsitiktu... :/
sirdutee parašė:
Sveikos mamytes.Norejau paklausti, gal kurioms taip irgi buvo. Pastebejau kad net plika akimi matomai pradejo mazeti pilvukas ir svoris net kristi pradejo. Pil…
Mano pazistamai taip buvo. Turejo suplanavus cezari, nuejo i patikra paskutine ir jau jos nebeisleido namo...pagulde ir isoperavo ta pacia diena. Nes vandenys irgi istekeje buvo, irgi nieko nepajuto. Abiem viskas gerai, sveiki. Manau, jei pas jus butu kritine situacija, nebutu paleide namo. O ka patare? Kada ateit liepe?
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai