Allabama parašė:
o as norejau paklausti, gal yra mamyciu is vilniaus pilaites rajono?butu smagu kartu pastumdyti vezimelius kai gims leliukai ir pabendrauti
![]()
Yra Pilaitės mamų grupė
Allabama parašė:
o as norejau paklausti, gal yra mamyciu is vilniaus pilaites rajono?butu smagu kartu pastumdyti vezimelius kai gims leliukai ir pabendrauti
![]()
Yra Pilaitės mamų grupė
W2ee parašė:
Kiek domejausi - kates pratimas pats geriausias. Stovit keturiom, isrieciat nugara i isore, pabunat, tada i vidu.
Aciu, darysiu tol, kol apsivers arba nebeliks jokiu sansu... Maniske net nebande verstis, kaip sedejo vienam sone, taip ir sedi. Mano pilvas labai nedidukas ir vandenu nera per daugiausiai, matyt mazai jai vietos, todel net nesivargina
Yther parašė:
O gydytoja apgrezimo nesiule? Manoji sake, kad jeigu sekanti karta vis dar sedes - rekomenduos vaziuoti i ligonine pabandyti apgrezima. Nors ten irgi sansai 50/50. …
Tai va, vien del to, kad 50/50 mano gydytojas nerekomenduoja to apgrezimo. Galima suzaloti. O as ir pati sau neatleisciau, jei per savo nenora operuotis, kazkaip pakenkciau vaikui.
Sveikos, aš šiandien po apžiūros, streptokokas neišaugo, lb džiugu, tik uzdegima surado, na o akusere pajuokavo langu neplauk ir toli nevaziuok nes jau galvyte zemai isistacius, nors daktare po apziuros sake kad kalkelis dar neatsiveres. Nors pati snd jau kaip pingvinas vaikstau
Taigi lauksiu savo mergytes gal ir anksciau gims
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai