ingare parašė:
O neuzdegus sviesos ir nekalbant vis tiek budrauja?
Na be sviesos nelabai matyciau net kur vaiko burnyte. Bet matyt teks isjungti visai.
ingare parašė:
O neuzdegus sviesos ir nekalbant vis tiek budrauja?
Na be sviesos nelabai matyciau net kur vaiko burnyte. Bet matyt teks isjungti visai.
No-sugar parašė:
Mes su sviesa migdom. Su lempa prie lovos. Kaip ipratinsit taip ir bus
daiva.baranauskaite parašė:
Na ka merginos prisiduodu pagaliau ir aslapkricio 4 diena 4.53 gyme ir mano stebuklelis.. svoris 3900 ugio dar nezinau dar nematavo.viskas ok.praaudejo 12…
O, taip laukiau ziniu is jusu. Sveikinu!!! Na va ir nesulauket sekmadienio
tai dabar sekmes naujam etape;)
No-sugar parašė:
Nusipirkit ikea ar kazkur kitur nuo judesio reaguojancias blausias svieseles. As lidl pirkau - buvo pries pora savaiciu, bet bent jau Vilniuj ju nebeliko, man regis. Labai patogu, nes svuesele blausi ir dega tik trumpa laika. Yra keli rezimai - galima persijungti i toki, kad neissijungtu, o galima palikti, kad nuo judesio isijungia ir po kazkiek laiko issijungia.
W2ee parašė:
Nusipirkit ikea ar kazkur kitur nuo judesio reaguojancias blausias svieseles. As lidl pirkau - buvo pries pora savaiciu, bet bent jau Vilniuj ju nebeliko, man regis…
O net negirdejau apie tokias, reiks butinai paieskot. O jus gal nuotrauka turit kaip atrodo isivaizdavimui?
Sanga parašė:
Mano grazuole siandien nakti pamiegojo pora valandu ir tada kas puse val keles. Pavalgo, pasnuzina ir vel blaskymasis.. ir taip visa nakti iki 8. Ir taip jau kelk t…
O kaip su pilvuku?pastebėjot pagerėjimų dėl jūsų mitybos?
No-sugar parašė:
Mamos ka daryti kad vaikas nakti uzmigtu pavalges o ne budrautu? Manasis pirma miegeli ilgiau pamiega tada pavalgo ir sau raniausiai valanda ar daugiau budrauja.
Mano naktis kaip ir jusu ptaejo.. uzmigo apie 21, atsibudo pirmam pavalgymui apie 00, nulizo, po to apie 3, ir iki 7 staciom akim prabuvo..:)) as sauskelnes keiciu viena karta labai greitai ir tyliai, tai ji net nesupranta kas vyksta
nakti maitinu ja gulint, tai normaliai ji uzmiega salia.. bet bevalgant ji prisigaudo labai daug oro, paryciais jai pradeda sukti pilva, visa nelaiminga atsibunda.. tai nusprendziau siandien ja panesioti po valgio.. prisinesiojau.. vaikas issibudino keturiom valandom. Jokie ciulptukai,liuliavimai nepadejo. Buvo rami, soti, viena lovytejenpriestaravo buti, tai visa laika ant ranku.. Apie 7 paprase valgyt, 1,5 valandos zaidem kol pagaliau uzmigo, bet buvo nelaiminga, nes pilve oras gurguliavo.. tai vat ir nezinau as ka cia daryti.. ar po kiekvieno maitinimo ja kelti, nesioti kol oras iseis ir rizikuoti, lad vaikas pabus kokiom 3-4 valandom, ar palikti ja taip, tik kad visi ramiai miegotu..?
leiliukas parašė:
O kaip su pilvuku?pastebėjot pagerėjimų dėl jūsų mitybos?
Na dar tik antra diena bet vakar ryte klyke vaikas del pilvo, siandien jau nebe. Ir vakare maziau klyke vakar, davem colic calm ir nurimo. Dar aisku ziuresim bet man atrodo kad tikrai turi itakos mano maistas.
daiva.baranauskaite parašė:
Na ka merginos prisiduodu pagaliau ir aslapkricio 4 diena 4.53 gyme ir mano stebuklelis.. svoris 3900 ugio dar nezinau dar nematavo.viskas ok.praaudejo 12…
Sveikinu!! Pagaliau sulaukėt, stiprybės ir sveikatytės
dabar ir jūs jau galėsit įsitraukt į diskusijas apie nemiegotas naktis, maitinimus, kakučius ir t.t.
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai