Pirmasiss parašė:
Kurios saldote piena, ar nusitraukus per keleta kartu supilate i ta pati indeli? Ar girdejot, kad norint supilti turi temperaturos buti vienodos?
sako,kad turi buti vienodos temperaturos norint supilti i viena talpa
Pirmasiss parašė:
Kurios saldote piena, ar nusitraukus per keleta kartu supilate i ta pati indeli? Ar girdejot, kad norint supilti turi temperaturos buti vienodos?
sako,kad turi buti vienodos temperaturos norint supilti i viena talpa
BeFree parašė:
Jūs gera mama! Tik organizmas neįpratęspatikėkit, sakau iš asmeninės patirties, su pirmagimiu neatsibusdavau kol jis nežviegdavo į ausį, kai šiaip verkdavo aš n…
Jis kaip ir zino pieno nauda ir labai saugojo vaikeli gn kad tik misinio neduotu kol mane parves po operacijos bet jam atrodo kad nakciai duoti misini viena karta nieko tokio. Tokia klaida as jau padariau su pirmagimiu tai jis aisku gerai miegojo bet to pasekoje man stipriai sumazejo pieno nes nesikeliau nusitraukineti ir greitai zindymas pasibaige.
As irgi pritariu mamytei kad prie antru vaikuciu lengviau keltis. Kazkaip organizmas jau iprates kad vistiek nemiegi kiek nori ir net miegant budejimo rezimas yra. Nors vyresnelis miega 1aukste o mes 2 bet as ir ji girdziu kai i tualeta eina ar ciaudi zodziu mamos turbut ramiai nebemiega niekada. Dabar nemiegam nes maziukus maitinti veliau nemiegosim kol tie "maziukai" is sokiu negris
Alina ir Mija parašė:
Valome spiritu ir taip vadinama zilionke. Taip pasake pediatre bet kazkaip nam su kiekviena diena vis ne ramiau kur ne perkaitau nudziuva per savaite :/
Siulyciau nesijaudinti. Mums nukrito jau virs dvieju savaiciu kai buvo ir kai pradejom oktiseptu valyti. Matyt storesne buvo irgi. Islaukit ramiai tik jei puliuoja ar kraujuoja tai tikrai geriau pasikonsultuokit su gydytoja.
Irma... parašė:
labas mamytes...maitinant misinuku kiek maziai turi tustintis?
Kiekvienas individualiai zinokit. Musu karta i diena
Miurella parašė:
Mažoji pradėjo neramiai miegoti. Per miegus lyg stena, parausta, po to vėl sau parpia. Po keĺių minučių tas pats. Pradėjo čiut rečiau kakoti, bet kakutis geltonas. …
Manau, kad visiems taip pat
mano abu vaikai taip darė/o, anksčiau mamos apie tą patį rašė. Pučia pilvelį, suspazmuoja, pakilnoja kojytes, vėl miega
Sveikos mergaites,musu terminas buvo spalio 31,taciau bernuzelis gime siandien,lapkricio 4 diena,5:13 val ryte ir sveriam 3225,o ugis 52 cm,esam sveiki ir laimingi,gimdymas beveik para,nors ir antras vaikutis,bet zymiai sunkesnis
Sakykite ar uztenka priespienio,kol pradeda gamintis pienukas,kolkas leliukas tik miega ir miega,kazkaip neramu ar jam to laso priespienio uztenka,nemanau kad pas mane jo pakankamai.
irminutte parašė:
Sveikos mergaites,musu terminas buvo spalio 31,taciau bernuzelis gime siandien,lapkricio 4 diena,5:13 val ryte ir sveriam 3225,o ugis 52 cm,esam sveiki ir laimingi,…
Priešpienio užtenka ir lašo (o jei jūs pamatėte vieną lašą, žinokite, kad vaikas išsitraukia daug daugiau). Priešpienio užtenka, pienas atsiras 3-5 dieną, žindykite pagal poreikį ir pieno nepritrūks. Žadinkite kas 3val nuo paskutinio maitinimo PRADŽIOS, kad priaugtų pakankamai svorio. Pirmąjį mėnesį vaikas gali nuolat kaboti ant krūties, nes šitaip jie ne tik pavalgo, bet ir nusiramina po gimdymo metu patirto streso. Sveikinimai!
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai