Moniks parašė:
Kaip bebutu keista vanduo tikrai padeda, o jei jo negeri tai tikrai gali buti to priezastis![]()
Tai va bandau iveikti bent 1,5 l bet nepadeda kol kas
Moniks parašė:
Kaip bebutu keista vanduo tikrai padeda, o jei jo negeri tai tikrai gali buti to priezastis![]()
rokse parašė:
Vienas kartas kazi ar pades, reikia kasdien minimum 1,5 ltr o jei geri kava, arbata ar saldziai, suriai daug valgaj tada ir daugiau...
donataaaaaa parašė:
O ar gerai dar magni gerti paskutiniais menesiais?
Iki 36 sav galima
Lemur parašė:
Bet ka daryt su suniukais?? Ju juk maziausiai 4 atsiveda![]()
Bet tai kaip taip dar veislini ismesti galejo?![]()
Kazką reiks mastyt į gatvę jos ir sunyčių tikrai neišmesim , o ir Danielius neleistų
Šiandien ryte sakė vyras vos įkalbino kad į darželį eitų. Žmones visai suzvėrėję tokius tik pačius palikt be namų..
Dabar vienoj palatoj abi su Dagnute
kol silpnute buvo skyriui su ankstukais buvo..
vilma1992 parašė:
Mamytės esu sunerimusi buvau ekoshopija daryti ir ten kur būna parašyta virkstele 3 kraujagysles,apsivijusi aplink kakliuką daktaras parašė 1.... Galvoju ir iš galv…
Aš šiandien buvau tai ir sakė,kad ta virkštelė kaip ir ant petukų yra bet neapsisukusi kaip ir . Sakė kad nėra ko nerimaut bet man ir kažkaip neramu :/
dovilena parašė:
Aš šiandien buvau tai ir sakė,kad ta virkštelė kaip ir ant petukų yra bet neapsisukusi kaip ir . Sakė kad nėra ko nerimaut bet man ir kažkaip neramu :/
Nes sakau jei būtų kas blogai tai manau būtų siunte į ligoninę bet nzn nei ką galvoti o pas daktare tik gruodžio 30dieną...
vilma1992 parašė:
Nes sakau jei būtų kas blogai tai manau būtų siunte į ligoninę bet nzn nei ką galvoti o pas daktare tik gruodžio 30dieną...
Man irgi gruodžio30, bet aš kažkaip save raminu, kad jei grėstų kažkoks pavojus tikrai nebūtų taip lengvai ir ramiai namo išleidę
dovilena parašė:
Man irgi gruodžio30, bet aš kažkaip save raminu, kad jei grėstų kažkoks pavojus tikrai nebūtų taip lengvai ir ramiai namo išleidę![]()
Nu taip ir aš galvoju,tai maniškis sako jei kas blogais bus vesiu į ligoninę
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai