2017.04.10 13:13 (prieš 9 m.)
robertuliaa parašė:
Sveikos visos, noriu prisiduoti ir as.. apie 9 val vakaro pajutau saremius, nebuvo labai skausmingi, nuejau po dusu, uzmigzdiau vaika, ir sakau vyrui vaziuojam, nuv…
sveikinimai
kaip man patinka tokios istorijos
linutethefirst parašė:
As tai laikau ant skalbimo masinos, o kai dukra auginau, musu vonia buvo miniatiurine, tai laikydavau ant vonios, tiesiog yra ziauriai nepatogu vaika nesioti is kam…
Na bet ne visi turi vietos toj vonioj
pas mus dusas, wc ir kriauklyte, nu ant wc tai as lentos nedeciau tikrai
kambary turim ta stova su vonele ir ant virsaus vystymo lenta, na tai galiu pasakyt, kad as ant jos nelabai vystau, nebent dickis ant lovos duodasi, tarnauja kaip daiktu saugykla
nes i lentynas sudeti pampersai, serveteles, palutes ir tt. O ant lovos man nugaros nepakerta, nors esu auksta, nes keiciu atsisedus
pasitiesiu palute, o jei paleidzia fontaniuka uzmetu palute, kolkas nevaro tokia srove, kad iseitu is pakloto ribu
o maudom kambary, tai prisisildom su elektriniu sildytuvu, kur pucia ora, tai labai greit prisyla iki 25 ar daugiau, va tik pirmaji kart buvo vesu, nes per mazai vandens pripylem ir neapseme viso
po kaku nuprausus parnesu pridengus palute, jei nesciau nuoga tai taip, salta butu