gitaraback parašė:
Aga, vištukasaš labai mėgstu spalvotus patiekalus, tai stengiuos kiek įmanoma visokių daržovių visur maišyt
![]()
Mano vyrą priminėt, dar kai draugavom pamenu, grįžo, aš sriubos išvirus, žiūri jis ir sako : kokia graži sriuba
gitaraback parašė:
Aga, vištukasaš labai mėgstu spalvotus patiekalus, tai stengiuos kiek įmanoma visokių daržovių visur maišyt
![]()
Mano vyrą priminėt, dar kai draugavom pamenu, grįžo, aš sriubos išvirus, žiūri jis ir sako : kokia graži sriuba
gitaraback parašė:
aš irgi turiu mėlynių, bet rytojui į darbą pasiliksiu sudoroti
![]()
Ir aš mėlynių turiu, bet taip nevalgau, su kažkuo reik
gitaraback parašė:
aš irgi turiu mėlynių, bet rytojui į darbą pasiliksiu sudoroti
![]()
Sako melynes vidurius kietina, bet tai ka daryti, kad jos labai skanios ??
Teressa parašė:
Mano vyrą priminėt, dar kai draugavom pamenu, grįžo, aš sriubos išvirus, žiūri jis ir sako : kokia graži sriuba![]()
Cha, prajuokinot
grazi sriuba
Klausimelis: kazkaip kiekviena ryta atsikeliu su uzimta nosimi, sloga visad su krauju, bet siaip kraujas nebega.
girdejau, kad nesciosioms tai normalu?
Teressa parašė:
Mano vyrą priminėt, dar kai draugavom pamenu, grįžo, aš sriubos išvirus, žiūri jis ir sako : kokia graži sriuba![]()
bet, kai gražus patiekalas, tai ir dar skaniau valgosi
oj, ryt skaniai darbe valgysiu tą vištytę... jau net laukiu
Panel.A parašė:
Man irgi buvo truputį kraujuko
aš ir skaičius, kad nėštumo metu gleivinė paburksta. Tai kažkaip labai nereaguoju, nebent kraujas fontanais varyt pradėtų
Panel.A parašė:
Cha, prajuokinotgrazi sriuba
![]()
Negirdėjau, bet ryšium gal su kokiu padidėjusiu spaudimu jum taip ? Nepadidėjas ?
gitaraback parašė:
Man irgi buvo truputį kraujukoaš ir skaičius, kad nėštumo metu gleivinė paburksta. Tai kažkaip labai nereaguoju, nebent kraujas fontanais varyt pradėtų :D…
Tai man jau kokia antra savaite taip, issivalau ryte nosi ir toliau gyvenu
vyras va siandien pamate, stresuoti pradejo, sako spaudimas tau sukiles ar ka
Teressa parašė:
Negirdėjau, bet ryšium gal su kokiu padidėjusiu spaudimu jum taip ? Nepadidėjas ?
Spaudimas geras
turbut tikrai bus gleivines paburkusios
Panel.A parašė:
Tai man jau kokia antra savaite taip, issivalau ryte nosi ir toliau gyvenuvyras va siandien pamate, stresuoti pradejo, sako spaudimas tau sukiles ar ka :…
Man tik kelias dienas buvo, bet kažkaip labai nepergyvenu
Panel.A parašė:
Zalios melynes laisvina, o vat virtos( uogiene) kietina. As tik db viska perskaiciau, tai daug prikalbejote. Man pilvas kieteti pradejo, bet pati kalta vis it vijurkas gastroliuoju. Ryt nusprendziau ramiai diena issigulineti. Vakare prikirtau sushiu tai toks jausmas, kad sprogsiu. Man is saldesiu tai ne ledu, o sureliu norisi..mhmm kiek ten "tusciu" kaloriju
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai