Ligitaj parašė:
Visko gali but![]()
As kai uz torta 80 litu suplojau (dar litai buvo), zaidimu kambarys irgi panasiai,plius vaises ir puosyba,tai greit kept ismokau
Ligitaj parašė:
Visko gali but![]()
As kai uz torta 80 litu suplojau (dar litai buvo), zaidimu kambarys irgi panasiai,plius vaises ir puosyba,tai greit kept ismokau
smll parašė:
Vasara tai tikrai nededaman su antra pvz pirstinyciu net nedejo,nors ruduo buvo,sako nereikalingas apmovas
![]()
pirstines ir man nueme, kai buvau uzdejus. o kepure iskart gimus buvo uzdeta, bet palatoj nuimta. tik kai reikedavo is palatos kazkur iseit, vel det reikejo
smll parašė:
As kai uz torta 80 litu suplojau (dar litai buvo), zaidimu kambarys irgi panasiai,plius vaises ir puosyba,tai greit kept ismokau![]()
Kokia gera paskata
laurora parašė:
pirstines ir man nueme, kai buvau uzdejus. o kepure iskart gimus buvo uzdeta, bet palatoj nuimta. tik kai reikedavo is palatos kazkur iseit, vel det reikejo
Turbut nuo daktaru priklauso,kaip ir visa kita
ninon parašė:
As bandysiu šiemet su servetėle ir kiaušinio baltymu. Tikiuosi pavyks, jei ka pasidalinsiu![]()
Ooo, kas pargrizo ?
smll parašė:
Jeigu uzsandarinsit,kad nepasiektu dulkes,tai ne per anksti![]()
O kelinta sav Jus galvojat laikas plauti prdėti?
aš vis dar delsiu nors jau senokai vis pagalvoju
turtelis parašė:
Kur tu pagalviu pirkt? Jau ir man reikia![]()
Dar brolis parves skalbikli, pas mus gi rimi uzdare, o dabar neutral kaip tik akci…
Aš irgi neutral dabar jau skalbikli nusipirkau bet aš maximoj 40% užtaikiau tai jau čiupau
o rimi per klaida minkštikli toki pat nusipirkau tai reiks gal pledukus ir rankšluostukus juo plaut kad minkštučiai butu ?
Svajotoja31 parašė:
Aš visur šniukštinėjau pagalvės, pigiausia gal emama, bet noriu gyvai, tai varysim manau į perkuvaikui, kur lankėtėsGal dar ką užmatysiu
![]()
Na užkalbėjot jau man apie rukyta skumbre
jau vyras žinute gavo kad nupirktu
neštumo pradžioj man buvo kažkas tokio o db jau taip seniai valgiau
laukiu db vyro gryštant
aura28 parašė:
Sveikos mamytės![]()
pagaliau sužn jog laukiamės MERGYTĖS
aš tiesiog euforijoje
mes sveriam 2,600kg :t…
Mes 31sav +3d apie 1900g sveriam;))
2 testuotojų vertinimai