linajt5 parašė:
Labas rytas mergaites, kaip nuotaikos kai savaite jau ipusejo?turiu klausima mamytems is Vilniaus. Gal ieskot jau kokiu nors manksteliu? As su savo pirmaja lank…
Aš planuoju į nėščiųjų jogą, tik dar neišsirinkau kur
linajt5 parašė:
Labas rytas mergaites, kaip nuotaikos kai savaite jau ipusejo?turiu klausima mamytems is Vilniaus. Gal ieskot jau kokiu nors manksteliu? As su savo pirmaja lank…
Aš planuoju į nėščiųjų jogą, tik dar neišsirinkau kur
Taigūnas parašė:
Aš planuoju į nėščiųjų jogą, tik dar neišsirinkau kur![]()
Aš planuoju nėščiųjų sportą lovoje, kilojant įvairius sunkumus - mandarinai ir pan.
Jurgitukasss parašė:
Labas rytas, merginos, ar galima mums holls ar locets naudot nuo gerklės skausmo?šian prabudau su tokiu skausmu
![]()
Nuo gerklės isla geriau naudokite
linajt5 parašė:
mano draugei patiko sis klubas www.stimulus.lt/tvarkarastis/aguonu/
Taigūnas parašė:
Aš planuoju į nėščiųjų jogą, tik dar neišsirinkau kur![]()
As prie namu radau kad yra aktyvus judejimas, ten kinezeterapijos studija bet yra uzsiemimai ir nestukem
reikes nueiti kada apsiziuret. Dar sveika pradzia organizuoja manksteles nestukem
Jurgitukasss parašė:
Labas rytas, merginos, ar galima mums holls ar locets naudot nuo gerklės skausmo?šian prabudau su tokiu skausmu
![]()
Labas rytas! Man iš natūralių priemonių geriausiai skausmą nuima toks "ajurvedinis" mišinukas: lygiom dalim šviežiai malti/trinti gvazdikėliai+pipirai+medus+citrina+imbierae... Imi po šaukštelį tos masės ir valgai ;) Išdegina neblogai, ir visus skausmus nuima
Merginos, ar turit kas bėdų su nugara? Man nėštumo pradžioje buvo, dabar vėl grįžo stiprus skausmas. Įtariu, kad sėdimasis nervas užspaustas, nes skausmas nuo juosmens pereina į koją ir vaikštau kaip pingvinas
Gal žinot kaip pasilengvint tą skausmą, nes daktarė nei vaistų nei tepalų, nei jokių šildymų neleido tai ir kankinuosi kelinta diena, o dirbti tai reikia
Ieva B parašė:
Nuo gerklės isla geriau naudokite
As irgi pritarciau del islos. Nes siaip daugiau kiti pagrinde vaistai negalimi nestumo ir zindymo laikotarpiu. As kadangi pramaitinau savo mazaji nemazau, tai man toks jausmas, kad nescios ir maitinancios mamaos turi but kazkokios waaaw, negali nee sloga elementaria susirgt. Nera jokio gydymo.
Simfonija parašė:
Merginos, ar turit kas bėdų su nugara? Man nėštumo pradžioje buvo, dabar vėl grįžo stiprus skausmas. Įtariu, kad sėdimasis nervas užspaustas, nes skausmas nuo juosm…
Pabandyk kokius atpalaiduojančius raumenis pratimus ramiai gulėdama, aš kartais prasitampau, nes irgi turiu bėdų su stuburu... daugiau nelabai ką ir padarysi...
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai