Missiuke parašė:
Tai puikiai vejuosi taveas dabar turiu +20kg
![]()
![]()
Aš irgi jungiuosi prie jūsų gretų, kol išsiaiškinsiu ar tiek priaugau, ar tiesiog skysciai kaupiasi?
Missiuke parašė:
Tai puikiai vejuosi taveas dabar turiu +20kg
![]()
![]()
Aš irgi jungiuosi prie jūsų gretų, kol išsiaiškinsiu ar tiek priaugau, ar tiesiog skysciai kaupiasi?
Su pirmu priaugau 22kg.gryzau is ligonines -minus15kg.lelius svere 3.5.Su antra vel priaugau tiek pat.Svere lele tiek pat.Gryzau tiesiu taikymu begau ant svarstykliu lipt.ir ka-minus 4kg.Tiek kiek vaikas
vos infarkto negavau.Si kart vel sedziu plius 22.labai idomu kokia grysiu.nes irgi uzpakalis issiplete,slaunys jau viena i kita trinasi...
L.A. parašė:
Su pirmu priaugau 22kg.gryzau is ligonines -minus15kg.lelius svere 3.5.Su antra vel priaugau tiek pat.Svere lele tiek pat.Gryzau tiesiu taikymu begau ant svarstykli…
Man su užpakaliu ir šlaunim tas pats. Bet realiai tik ant to ir matau savo priaugtus kg, tai nelabai isivaizduoju kur visi tie 20kg?
Ieva B parašė:
Taip, panašu, kad rūgštys kyla.man su pirmu nėštumu nebuvo problemų, o dabar.... frutin labai padeda.
Man su pirmu apsoliučiai nieko nebuvo. O dabar tiesiog "SVAJONIŲ" nėštumas...
Izestar parašė:
Del meslungio tai dziaigouosi kad leido iki 35 savaites gerti magni nes kitaip numorciau. Man kai sutraukdavo nakti maziausiai puse dienos paskui slupciodavau ant t…
O veliau magnio gerti jau nebegalima;)?
L.A. parašė:
Oho eikit i dusa pastovet.jei nuims tai paruosiamieji o jei ne tai gal jau tikri.Idomu idomu kuri is musu visgi pirma pabyres
Paruošiamieji ,kurį laiką dabar ramu. Tik šiaip jaučiuosi kai paskutinę savaitę su dukryte kai laukiaus . Ketvirtadienį pas gyd. Įdomu ką sakys
Pavaasaris parašė:
O veliau magnio gerti jau nebegalima;)?
Sendien kita gyditoje sake jai reikia labai meslungis traukia ir pan tada galima ilgiau.
Karinux23 parašė:
Sveikos kiek priaugot jau svorio ???
Apie 10kg
Karinux23 parašė:
Sveikos kiek priaugot jau svorio ???
As 11kg
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai