irma9494 parašė:
As pirkau is musumazyliai.lt bet ten maciau tik vienas likes baltas su ruda spalva berods. Kaune.
Aciu
nes paziurejau tai labai i aki krito del visko
butent tai ko ieskau o ir kaina super tiesiog
irma9494 parašė:
As pirkau is musumazyliai.lt bet ten maciau tik vienas likes baltas su ruda spalva berods. Kaune.
Aciu
nes paziurejau tai labai i aki krito del visko
butent tai ko ieskau o ir kaina super tiesiog
Busimojiii parašė:
Labutis,o vyrai jūsų ėjo i visus pasimatymus su leliukais?![]()
Kolkas turejau du, bet ejo kartu ir tuoj sausio 9d. trecias skanas irgi nori eiti kartu,neina tik kai einu pas midwife
Ievospieva parašė:
Tikra teisybė,mano ginekologė irgi nerodė didelio noroNa,bent jau toks įspūdis susidarė! Tik nervinosi,kad mažiukas nusisukęs,tai ji nieko pamatuot negali,o vėl…
Ir zinok dabar zmogus kaip pakliut ant ju geros nuotaikos??
Eliza88 parašė:
Laba, mums jau nuo 13 sav pasake, nuo to laiko buvo 3 echo, tai berniukas nesidrovi visai :-D
Kaip smagu?
irma9494 parašė:
Sveikos mamytes...o man jau kelinta naktis nesimiega...pasiust galima![]()
Del svorio...pliuse turiu jau 6 kg... uj ...pleciuos i visas puses...
Labai grazus ratai?
irma9494 parašė:
Ne naujas.bet labai gerai priziuretas, tai paskutine kaina buvo 210.
Kaip galvojat ar veta pirkti nauja vezima ir m9keti kokius 400 eur ar geriau deveto dairytis?
Tradeskante parašė:
Jau žinauMes mergytės laukiamės
o Jūs kada į ultragarso tyrimą?
![]()
Buvau praeita savaite 18 savaiciu buvo tai nepasirode tik kauliukus skaiciavo ir viska apzejo ko ten reikia. ? dar vyra vedziausi tai jam daugiau parode nei man?
Busimojiii parašė:
Labutis,o vyrai jūsų ėjo i visus pasimatymus su leliukais?![]()
Labutis
Ar turejau tris tai i paskutibi vyras tik ejo. I pirma neiseijo eit ir dar pati pradzia buvo tai galvojom kad gal dar nereikai eit. Antra dare kai ligoninei gulejau tai irgi nebuvo jam kaip. O va jau trecia karta kai buvom tai visa grozi pamate? ir labai daug jam visko prirode?
Bruknia25 parašė:
Kaip galvojat ar veta pirkti nauja vezima ir m9keti kokius 400 eur ar geriau deveto dairytis?
Pasidomejau vezimu rekomendacijom vienoj fb grupej..akys ant kaktos issoko nuo tokiu pasiulymu..visi siulomu kaina sieke minimum £900..
todel as asmeniskai tikrai iki £400 ne pries isleisti, nesvarbu naujas ar devetas
Missiuke parašė:
Pasidomejau vezimu rekomendacijom vienoj fb grupej..akys ant kaktos issoko nuo tokiu pasiulymu..visi siulomu kaina sieke minimum £900..todel as asmeniskai …
Va vs uztai kainos tai oj oj
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai