2019.09.10 11:39 (prieš 1 m.)
Sveikos mamytes. Pradejom lankyti darzeli praejusia savaite, pirma diena tiesiog atplese is ranku nes nenorejo manes paleisti, verke labai bet nurimo, po valandos atejau pasiimti atbego su sypsena sake patiko rytoj irgi eis. Kita diena jau gerai atsisveikinom pati nubego be jokiu asaru i grupe, po valandos atejau pamacius mane atbego apsiverkus. Ketvirtadieni jau isvis laisvai bego i darzeli lengvai atsisveikinam bet po dvieju val atejus atidarius duris maciau kad nerimauja liudna nori mamos pamacius mane pradejo verkti, penktadieni lygiai tas pats. Gryzus namo pasakoja kaip smagu jai kaip patiko kad dar nori eiti. Si pirmadieni jau buvo iki pietu, ryte atsisveikinom gerai isbego i grupe bet atejus pasiimti vel apsiverke apsikabino, aukletoja padakojo kad kai ruosesi i lauka matyt galvojo kad namo eis pradejo verkti sauke opa kad kazkas pakeltu bet aisku niekas nekele nes visi i lauka ejo o vaiku tai ne vienas, sake isreriskai verke tai tik kai gryzo i grupe paeme ja ant ranku kazkaip ir nebepaklausiau ar visa laika lauke kol buvo ir verke vaikas, sirdis plysta girdint tokius dalykus. Na bet kai gryzom namo vistiek kalba kad patiko buvo smagu pasakoja ka veike, klausiu ar ryt eisi i darzeli sako jo noriu. Na ir ka siandien ryte namie dar viskas gerai su sypsena sako eisiu i darzeli ir nuvedus prie darzelio iejimo net nesitikejau to isgirsti sustojo prie duru ziuri i mane ir sako nenoriu i darzeli, akyse asaros vaikui pradejo kauptis sakau einam juk smagu bus daug vaiku zaisrlir valgysit, o ji verkti pradejo sako su mama noriu buti, aiskinu kad mamai i darbeli reikia kai pavalgysi pietukus butinai grysiu, nenorejo nei batu nusimauti nei megztinio, bandem atsisveikinti bet isikibo i mane nepaleidzia nesu i grupe visi vaikai sedejo piese sako noriu su mama buti nunesiau pasodinau sakau va piesti gali cia smagu juk, nenorejo nieko sako su mama noriu piesti. Man paciai asaros pradejo riedeti kadangi nenorejau kad matytu manes verkiancios palikau ir isejau, sirdis plyso, nuo pat ryto nerandu sau vietos, vaikas isteriskai verke, viena mama kaip tik irgi paliko vaika isejus paklausiau ar nemate ar verke ka dare na sake nusiramino yra aukletoja alsikabinusi. Gal kas is patirties ar siaip galit duoti patarima ar nuraminti mane o gal ir ne, ar cia normalu, as matau kiti vaikai ateina paverkia nustoja arba tik bando paverkti o cia jau gerai atsisveikindavom pati begdavo ir matyt gal kad vakar lauke jos niekas nepaeme ar ka siandien ir nebenorejo manes paleisti, ar cia normalu ar praeis? O gal vaikui tikrai blogai kad taip isteriskai verkia? Prasau padekit man nezinau kur kreiptis nuomoniu ir patarimu😭