Emutea parašė:
Reikia ieskot pagal veikliaja medziagao siaip galit ibuprofeno arba paracetamolio
sveikite!
Ibuprofenas zindancioms nerekomenduojamad (bent jau Ibuprom lapelyje raso, kad negalima), tai lieka Paracetamolis
Emutea parašė:
Reikia ieskot pagal veikliaja medziagao siaip galit ibuprofeno arba paracetamolio
sveikite!
Ibuprofenas zindancioms nerekomenduojamad (bent jau Ibuprom lapelyje raso, kad negalima), tai lieka Paracetamolis
Paulina_89 parašė:
Mamos gal turi super ideju kaip uzmigdyti vakare vaika? Jau atrodo viska ka famtazija nesa isbandziau. Vakar 6 vakaro jau pamiegojes buvo. 10 pradejo rodyt kad mieg…
Vaikams taip būna, kad jie nuo pervargimo pasidaro aktyvūs, gali atrodyt, kad nepavargęs, bet bent aš manau, jog reikėtų vaikui anksčiau eiti miegoti.
Draugė pasakojo, kad tokiu atveju apsikabindavo stipriai ir gulėdavo. Vaikas pradžioj priešindavosi, bet po to tiesiog staigiai nusmigdavo. Dar sakė, kad dainuodavo ką nors kuo nuobodžiau
Manoji kartais irgi pradeda duotis visaip, nors jau atsigulėm miegot. Man būna net neišeina sulaikyti, o taip matosi, kad nori jau miego. Paskutinius kartus labai suveikė, kai.. sunku net aiškiai aprašyt
migdosi žįsdama ir gulim abi ant šono, o vyras tada iš nugarytės arti prisiglaudžia, kad nebūtų vietos vartytis ir makaliotis. Pakruta, pamato, kad nelabai gaunasi ir nurimsta, o tada ir užmiega.
Pasakos nepadės ir jums turbūt, teks rimtesnių priemonių imtis
Paulina_89 parašė:
Mamos gal turi super ideju kaip uzmigdyti vakare vaika? Jau atrodo viska ka famtazija nesa isbandziau. Vakar 6 vakaro jau pamiegojes buvo. 10 pradejo rodyt kad mieg…
Mano ponia, anksciau uzmigdavusi visad zisdama, db irgi beleka daro, nors ir matau, kad pavargus, zyzia. Tai dabar daznai padeda supimas ant kamuolio, bet ne rankose, o dedu i nesiokle, nuleidziu zemiau, kad (.) i burna siektu, ir supuosi. Dazniausiai po kurio laiko uzsnusta, tik aisku menas buna man ta nesiokle nusiimti ir pasiguldyti vaika, kad nepabustu. Bet guluosi ir guldau ja ant saves toj pacioj pozoj kaip buvo nesioklej, imigus giliau guldau jau salia
bet kad ir ka esu bandzius, pastebejau, kad svarbiausia nepervargti vaikui. Tokio amziaus turetu budrauti iki 3 val, max 3.5.labai plona riba tarp nuovargio ir pervargimo bei 2 kvepavimo. Nes jei tik ilgiau prabudrauja, iskart miega prasciau /trumpiau. Tad visad stebiu ne tik pagal vaika, bet ir laiko intervalus. Pabandykit, gal pades ir lengviau uzmigines
cacaolv parašė:
Mano ponia, anksciau uzmigdavusi visad zisdama, db irgi beleka daro, nors ir matau, kad pavargus, zyzia. Tai dabar daznai padeda supimas ant kamuolio, bet ne rankos…
Bet kaip uzmigdyt man ir yra klausimas.. Nesiokleje bandyta ir jis rieciasi ir lipa lauk.. Zist negali ir nenori nes jam tik valgymas kitaip persivalgo ir atpilineja skauda pilva ir pns.. Rankose laikyti lovoje apsikabinus irgi bandziau. Ir vyras bande visaip..muislosi duodasi tada verkia. Jau vkr galvoju nu nepaleisiu tada dar daugiau. Nu zodziu kazkokia nesamone.. Galvoju gal jaucia kad stresuot pradedu bet jei nestresuoju tas pats. Ryte 1 miega uzmiega po 2 val. Budravimo, antra miega po 3-4 val. Be jokiu problemu. Na o su naktiniu vis nepasiseka. O lopsines ir yra dainuojamos "nuobodziai" labai letu tempu. Dar noreciau papildyti kad jei nueina miegoti 9-10 val. (atsibudes 6 ir prabudraves 3-4 val.)Yra buve tokiu atveju. Tai tada pamiega ir isvis duodasi iki 2 nakties...
Slap_kov parašė:
Ibuprofenas zindancioms nerekomenduojamad (bent jau Ibuprom lapelyje raso, kad negalima), tai lieka Paracetamolis![]()
e-lactancia.org/breastfeeding/ibuprofen/product/ cia raso, kad very low risk
ir zindymo grupeje esu macius ne karta kai pataria ibuprofena ir visada remiasi siuo puslapiu
Paulina_89 parašė:
Bet kaip uzmigdyt man ir yra klausimas.. Nesiokleje bandyta ir jis rieciasi ir lipa lauk.. Zist negali ir nenori nes jam tik valgymas kitaip persivalgo ir atpilinej…
Ir mums vargas su uzmigdymu, nesykle uz parankes ir sukam ratus po kambarius... ir taip kazko pradejo riestis ir ciut ne lauk lipti is nesykles?
Emutea parašė:
Pabandykite pampersiuku parduotuvese, buvau pries pora savaičių ju parduotuvej Fabijoniškėse, tai dabar ten pilna zieminiu batų, o dzūkų gatveje man atrodo, kad par…
Aciu. Bandysiu surast. Bet cia ir zieminiai maziausi 20 dydis. Musu kojyte 11,5 cm, tai reiktu 19 ar klystu..nors siandien su liniuote matavausi vieni 18 geri kiti dideli pagal ismatavimus
Paulina_89 parašė:
Aciu. Bandysiu surast. Bet cia ir zieminiai maziausi 20 dydis. Musu kojyte 11,5 cm, tai reiktu 19 ar klystu..nors siandien su liniuote matavausi vieni 18 geri kiti …
O nepavyksta pamatuoti ant kojytes?
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai