Anna Maria parašė:
Ką tie skaičiai reiškia? Čia jo ilgis ar tipo jau atsidarymas? ????
Ilgis ☺
Anna Maria parašė:
Ką tie skaičiai reiškia? Čia jo ilgis ar tipo jau atsidarymas? ????
Ilgis ☺
As11111 parašė:
Ar buvo jums kad kelias dienas vaikutis tik tokius 3 kartu judejo? Man jau antra diena labai ramu
Man pora dienu labai rami buvo tao sunerimus salto vandens prigeriau ir ledu dar suvalgiau tai kaip dave man smugiu :))) nusiraminau ;)
As11111 parašė:
Ar buvo jums kad kelias dienas vaikutis tik tokius 3 kartu judejo? Man jau antra diena labai ramu
pas man ir ramu jau kelinta diena....
Ruta1111 parašė:
Mums irgi tenka nemazai kai neidentiski o kai identiskos tai is viso jus jau tikriausiai gydytojai pazista ☺tai puiku laikykites taip ir toliau![]()
Aciu, ir jus laikykites - laikykit zirniukus pilvely ir gulekit scyrai
as kiekviena diena kalbinu savo mergaites, kad butu pilvely kiek priklauso ;) tikiuosi susitarsiu, susitarsit ir Jus ;) beje, mano gimdos kaklelis kiekviena syki irgi vis trumpeja, paziuresim po 2 sav. koks jis bus..
Liepiukas2017 parašė:
O kur lankotes ir pas kokia gyditoja dabar?![]()
Pas Toleikiene, centro poliklinikoj
Miglė1111 parašė:
Aciu, ir jus laikykites - laikykit zirniukus pilvely ir gulekit scyraias kiekviena diena kalbinu savo mergaites, kad butu pilvely kiek priklauso ;) tikiuosi sus…
Na kad as bent buciau itarus kad pas mane jis trumpas tai kitaip ir elgusis buciau o cia is niekur nieko, nes anksciau niekas nematavo ☺o jums kazkas buvo atsitike kad vis ziuri?
Kara23 parašė:
Pas Toleikiene, centro poliklinikoj![]()
kokia girdeta gydytoja
Ruta1111 parašė:
Na kad as bent buciau itarus kad pas mane jis trumpas tai kitaip ir elgusis buciau o cia is niekur nieko, nes anksciau niekas nematavo ☺o jums kazkas buvo atsitike …
Man kazkaip ji nuolatos ziuredavo, gal cia nuo daktaro priklauso... tai kaip pradzioj buvo 4,5 cm, tai paskutini syki buvo 3 cm, po dvieju savaiciu ziuresim kas liko. Beto kai atsirado hematoma, tai pradejau kraujuoti ir vaziavau i primamaji, tai ten irgi matavo. Bet ir pries hematoma matuodavo. As vaikstau pas savo ginekologe, plius i perinatalini santariskiu centra, kur dvynuku augima matuoja. Ko mano ginekologe nepaziuri, tai santariskese viska suziuri. Bent jau mano dakatare sake, kad butu gerai, jog kaklelis butu maziausiai 2,5, o jau mazejant dar labiau labai jau veiklas reikia apriboti. Jusu leliukai jau dideli, tausojant save tikrai dar isgulesit ir paauginsit mazucius. Svarbu, kad nesivertu jums tas kaklelis.
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai