Zirzė parašė:
Judita, nzn kaip jums taip ilgai uzteko colinox, nes mums tik savaitei![]()
Man vieno buteliuko dviem savaitem uzteko. Ir va turiu dar viena praimta,bet jau nebenaudojam. Naudojam gripe water dabar
Zirzė parašė:
Judita, nzn kaip jums taip ilgai uzteko colinox, nes mums tik savaitei![]()
Man vieno buteliuko dviem savaitem uzteko. Ir va turiu dar viena praimta,bet jau nebenaudojam. Naudojam gripe water dabar
Judita.Zv parašė:
jeigu neturi temperaturos maudyti ir i lauka galima. Siuo klausimu praejusia sav su gydytoja konsultavaus.
O neturi tai 36,6 ar iki 37,5 skaitosi? Nes kaip ir normali laikoma kudikiam iki 37,5 ?
Terax parašė:
Mamytes nuo kada galima pradeti sodinti mergaites o nuo kada berniukus?
Va apie sodinimà siek tiek info
https://www.facebook.com/vaikui.lt/posts/1959323457644289
Renapa parašė:
Mamytes kai paguldot leliukus i lovele nebuna kad randat juos skersai lovos atsibudusius?![]()
Maniske tai varineja, tik dazniau aukstyn-zemyn. Vakar nakti galva i lovos krasta atsireme. Tas pats ir vezime buna
Balloon parašė:
Maniske tai varineja, tik dazniau aukstyn-zemyn. Vakar nakti galva i lovos krasta atsireme. Tas pats ir vezime buna![]()
Maniskis irgi atsiremia ? bet ir skersa randu
Judita.Zv parašė:
Po 15lasiuku duodavai?
Persikutė_2017 parašė:
Ir aš noriu į tą grupę,bet jauciu niekas nebepriims ??
Niekas nevyksta toje grupeje
cia visas veiksmas :))
VaidaK parašė:
eMJey administruoja šitą grupę ;)
Jai parasykit, o mes su Ana-Maria galim patvirtinti, kad bendraujancios. Nereikes per dvi grupes metytis kai kuriom, o ir skaitovu maziau bus.
Tem dabar tik bendraujancios mamytes, pradzioj virs 100 buvo, o dabar tik aktyvios teliko.
Agata1 parašė:
O neturi tai 36,6 ar iki 37,5 skaitosi? Nes kaip ir normali laikoma kudikiam iki 37,5 ?
Iki 37.5 temperatura normali. O musti reikia nuo 38.5
Zirzė parašė:
Po 15lasiuku duodavai?
Po 10-15 lasiuku
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai