Leili parašė:
Ar kas nors turėjote problemų dėl skydliaukės? Gydytoja padarė kraujo tyrimą, siunčia pas endokrinologą nes yra nukrypimų, tikiuosi tai neturės didelės įtakos leliu…
Netures. Drauge isnesiojo sveika leliuka su skydliaukes bedom
Leili parašė:
Ar kas nors turėjote problemų dėl skydliaukės? Gydytoja padarė kraujo tyrimą, siunčia pas endokrinologą nes yra nukrypimų, tikiuosi tai neturės didelės įtakos leliu…
Netures. Drauge isnesiojo sveika leliuka su skydliaukes bedom
Sveikos, siandien man 12sav. ir toliau sekmingai vemiu... ir svoris toliau krenta... ka besuvalgau, net ir tas pats vanduo-viska isvemiu.
o svoris... siandien dar 1kg nukrito...
Vakar pradejau dometis del ko dar gali taip pykinti.. Ar dar yra moteru pas kurias -2 kraujo grupe. na ta prasme minusine?! pas mano vyra +1. ir gali taip buti, kad pas mane vienas is triju arba visi vaikai turi + grupe, todel mane sitaip pykina..
ryt leksiu pasidaryti kraujo tyrima, ar nesigamina antikuniai, nes jei taip-reiketu leisti vaistus...
simutes parašė:
Sveikos, siandien man 12sav. ir toliau sekmingai vemiu... ir svoris toliau krenta... ka besuvalgau, net ir tas pats vanduo-viska isvemiu.
Gali būti dėl grupių, jei taip blogai tau, kažkur esu skaičius kad dėl kraujo gr ar pan.
Būtinai pasikonsultuok su gyd.
Filoreta parašė:
Granatu sulciu issipauskite ir po stikline kas dien turbut vienas is skaniausiu budu bent jau man![]()
As kiekviena diena valgau granatus ir riesutus nes mesos niekada nemegau. Hemoglobinas geras nors pries tai turejau anemija.
Sveikos as gal ne cia pataikiau bet nerandu temos
Sos pasimeciau.. paskutines mm buvo gruodzio 5 diena ciklas 28-30 dienu taigi laukiau mm sausio 3-5 dienom jeigu neklystu... zinoma nera menesiniu bet lauzia nugara ir toks dilgciojimas pilvo apacioje ... sestad dariau testa rode 2 kiti testai nieko... sexas buvo tarpe nuo 26 gruodzio iki 1 sausio nieko nesuprantu zinau kad mazai laiko praejo bet tai kur mm ? ?
Ačiū visoms kad nuraminote. Tyrimo rezultatų nepasakė tik paskambino kad yra nukrypimas ir užsiregistruočiau pas endokrinologą tai kai pasiimsiu siuntimą ten turėtų matytis kuris rodiklis nukrypęs nuo normos. Aš jokių požymių nejaučiu, tiesiog nuo pasuglystės buvo nukrypimų tai dėl to ir siunte tyrimus daryti, bet tikiuosi bus viskas gerai?
simutes parašė:
As turiu -2, vyro +2. Mane lb lengvai pykino net nestumo pradzioj, db viskas gerai. As manau, kad jums cia ne del kraujo gruoiu, o del to kad vaikiukas ne vienas...juk hormonai trigubeja iskart visi, nes vaisiai trys...tai ir pykinti gali kur kas ilgiau ir labiau...bet aisku nepakenks, jei antikunius issitirsit. As jau tyriausi viena karta.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai