Mamulė_Mamulė parašė:
zinot viskas yra paprasta: jeigu vaikas miega, be nuotaikos, liudnas, nevalgo, gali but vangus - bakterija, jeigu vaikas nors ir su temperatura auksta, bet zaidzia …
Supratau, dėkui už info 😉
Mamulė_Mamulė parašė:
zinot viskas yra paprasta: jeigu vaikas miega, be nuotaikos, liudnas, nevalgo, gali but vangus - bakterija, jeigu vaikas nors ir su temperatura auksta, bet zaidzia …
Supratau, dėkui už info 😉
Merginos, kurios jau leidžiate pipirus į darželius, pakonsultuokite 😊
Pribrendau šitam reikalui ir žiūriu privatūs darželiai ne mano kišenei, net su kompensacija 🤓
Kaži, ar neatrodysiu kvaiša, jei skambinsiuos į valstybinius? Nors esu įsitikinus, jog vietų jose 0.. ir apskritai įmanoma patekt į valstybinį dabar, o ne nuo rugsėjo?🤔
Ačiū 😊
lengviau patekt nuo 1.5 - 2 meetu negu nuo metuku. Mes nuo metuku neradom niekur , buvom eiliu galuose - tai leidziam i privatu ;) bet jis nera brangus, 200 euru ;) tai dar iperkamas ;) Bandykit visus imanomus kelius! Nuo 2 metuku turim didele vilti pereit i valstybini - daug daugiau vietu ;)
Labas mamytes 🌞 su pavasariu! Noreciau paklausti kokius pavasarinius batukus turit, ar pirksit ir kokio dydzio? Maniskes vis dar 21 dydzio zieminiai. Ir dar klausimas ar naudosit dar vezimelius- sketukus? Nes mes prie namu tai seniai be, bet jei reikia kur toliau nueiti,manau dar reiketu,iki keliu metu siaip naudojami net nezinau...
CCandy parašė:
Labas mamytes 🌞 su pavasariu! Noreciau paklausti kokius pavasarinius batukus turit, ar pirksit ir kokio dydzio? Maniskes vis dar 21 dydzio zieminiai. Ir dar klausi…
hey ;) maniskis irgi dar 21 bet jau pavasarinius pirksiu 22 ;) pirksiu kokius nors lengvus, bet gore-tex nes jei tik bala kur tai reikia ilipt butinai
mes su vezimu kasdien ne viena km nuriedam, tai sketukas suluzo ir pirkom sportinuka ;) bet jis toks mazas kaip sketukas tik patogiau ;) manau kad juos naudoja maximaliai ilgai, buna ir 5 metu vaikai juose sedi nes sunku mieste kai reik daug eit ;) ypac ziema. ;)
Mamulė_Mamulė parašė:
hey ;) maniskis irgi dar 21 bet jau pavasarinius pirksiu 22 ;) pirksiu kokius nors lengvus, bet gore-tex nes jei tik bala kur tai reikia ilipt butinaimes su vez…
Kokį sportinuką įsigyjot?😊
Measka parašė:
Kokį sportinuką įsigyjot?😊
Evi2 parašė:
mes tai vezima iskeitem i dviratuka super daiktas😁
Mums.nepasiteisino visai kojas per asfalta braukia ir baigiasi važinėjamai😬
Mamamamute parašė:
Mums.nepasiteisino visai kojas per asfalta braukia ir baigiasi važinėjamai😬
O kokio ugio Jusu vaikas tada? Nes neisivaizduoju kaip galima kojom asfalta pasiekt🤔 mano vaikas beveik 95 cm iki galo atstumta sedyne toli grazu jam kojom asfalta pasiekt🙄
Evi2 parašė:
O kokio ugio Jusu vaikas tada? Nes neisivaizduoju kaip galima kojom asfalta pasiekt🤔 mano vaikas beveik 95 cm iki galo atstumta sedyne toli grazu jam kojom asfalta …
Gal nuo triratuko modelio priklauso 🤔 mūsiškis 86 cm, bet batų nosytėm jau irgi braukia žemę. Bet mes dėl to triratuko neatsisakom. Kai ima braukti - pakeliu aukštyn triratuko priekį (važiuojam tik ant galinių ratų) ir tada nebepasiekia žemės 🤭
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai