Sunshine_ parašė:
Mamytes, man kimba sloga, kaip gydotes? Ar galima pagerti heomopatiniu vaistuku?
Net negaliu tinkamai išsireikšti ant kiek mamos pienas vertingesnis, nei homeopatija
Sunshine_ parašė:
Mamytes, man kimba sloga, kaip gydotes? Ar galima pagerti heomopatiniu vaistuku?
Net negaliu tinkamai išsireikšti ant kiek mamos pienas vertingesnis, nei homeopatija
Gerberaa parašė:
Sveikos, kokius kombinezonus perkate ziemai? Gal turite atsiliepimu apie Columbia kombinezonus?
Girdėjau gerų dalykų, bet man asmeniškai kaina jų nepateisins to kombinezono poreikio kolkas. Pirksiu kai vaikas jau vaikščiot pradės, o dabar kol guli vežime dar nematau skirtumo tarp columbia ir paprasto kitos firmos kombinezono
ARSa parašė:
Ar pasiteisino jums lavinamieji kilimėliai? Ar geriau pirkti toki pastatoma virš vaiko žaidimu lanka? Ar jau ne per vėlu tokiems žaislams?
Man lavinamieji kilimeliai nepatinka su pirmu turejau pastatoma tai iki puses metu jam patiko na jis dar nesivarte ir veliau pradejo dometis nes neisnesiotukas buvo. O sita jau dabar domisi karusele tai dar tik pirksim stova ten ir zaisliuku galima kitu prikabint?
Gerberaa parašė:
Sveikos, kokius kombinezonus perkate ziemai? Gal turite atsiliepimu apie Columbia kombinezonus?
Mes turim paprastą, dovanotą sesės, kur ji savo merginą vežiojo žiemą, tai pilnai užtenka, dėl didesnės apsaugos nusipirkau dar vilnonį voką į vežimą, tad columbia, bent jau kol nevaikščios nepirksim..
avietuke parašė:
Anksti domisi žaisliukais vaikučiai, mūsų tai nesidomi ?
Musu irgi dar nelabai. Nu paziuri bsk. Labiau karusele megsta lovyteje paziuret. O labiausiai patinka tapetai su didelem gelem ir ventiliatorius ant virtuvines lempos ???? gultuke guli ir ziuri i virsu,kai pasuksi pradeda sypsuotis ??
avietuke parašė:
Mūsų tik šiandien pirmą kartą pažiūrėjo į babybjorno žaislą ir jį pakibino. Iki šiol jai nieks nebuvo įdomu apart juoda/balta paveikslėlių
Šilo_uoga parašė:
O jeigu dar iš kumščio pienukas tekėtų!![]()
Nekeičiat mišinėlio dėl atpilinėjimo?
Aš kažkaip nedaug turiu seilinukų... Ir nesenai tik pradėjau naudoti
Tai galvoju gal daugiau įsigyti... Dažnai tenka plauti rūbelius ir dukrytę pervilkinėti...
Evel5 parašė:
Mano pupa atpylineja irgi taip,mums padeda ilgesni pasivaiksciojimai stacioje padetyjevaikstom po namus susipazindinu su visais daiktais ??
Aš dėl skaudančio raktikaulio ilgai negaliu nešioti...
Guosa parašė:
Mano vaikinas irgi jau vis daugiau sveria ir mano smulkios rankytes jau vos ji atlaiko, o labai norisi ji pasinesiot po namus ir pasikalbettad siandien jau prad…
Mes naudojam Manduca nešioklę. Liuks
ARSa parašė:
Ar pasiteisino jums lavinamieji kilimėliai? Ar geriau pirkti toki pastatoma virš vaiko žaidimu lanka? Ar jau ne per vėlu tokiems žaislams?
Mums nerealiai pasiteisino. Dukrytė guli, guguoja, šypsosi. O jei dar mes kuris nors pakalbinam iš vis pasaka
avietuke parašė:
Mūsų labai jau domisi žaisliukais, garsais...
vikuciuuukas parašė:
Musu irgi dar nelabai. Nu paziuri bsk. Labiau karusele megsta lovyteje paziuret. O labiausiai patinka tapetai su didelem gelem ir ventiliatorius ant virtuvines lemp…
Maniskiam karusele visai neidomi ant lovytes. O gultuke pakabinta bute maja tai jis net garsu juokiasi i ja ziuredamas. ??? o kai i kilimeli padedu i muzika ijungiu tai atrodo kad net sokt pradeda☺☺dziaugiuosi kad jam taip idomu. Ir va dabar guli gultuke jau 40 min ir savo kalba kalba su zaisliuku??? tai susitvarkyt turejau laiko kambari.
5 dienas buvau be vyro tik dviese vyrui operacija. Tai gultukai ir kilimelis mano issigelbejimas buvo???
Jilita parašė:
Nekeičiat mišinėlio dėl atpilinėjimo?Aš kažkaip nedaug turiu seilinukų... Ir nesenai tik pradėjau naudoti
Tai galvoju gal daugiau įsigyti... Dažnai tenka pla…
Aš savo pienuku maitinu
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai