2017.03.08 13:06 (prieš 9 m.)
sauluzytee parašė:
na jusu informacija siek tiek keistoka
rezus konfliktas gali ir neivykti pirmo nestumo metu ir antram vaikui vel ta pati rizika kaip ir pirmajam - minimali
ne…
O as maniau gimstant visada susimaiso kraujas
na bet jei labai domejotes tai nesiginciju, gal pati kazka praleidau, atsipalaidavau matyt kai minusa pasigimdziau ir nebesidomejau
Goose parašė:
Sveikinimai, kazkuria cia diena per "nuo iki" laida kalbejo astrologe, sake pas vyresnius tevus protingesni vaikai, del to kad santuresni tevai, turi daugiau kantry…
O as ta pati girdejau kad protingesni bet ne del tevu santurumo, o del chromosomu brandumo ir sukauptos informacijos genuose
reiks ir man po 10 metu pagranduka pasidovanot, bus gal koks protinguolis
P@nda parašė:
O jus nebijot kad atsilieps paskui sekancianciam vaikui? Nes esme ne tik sis nestumas..o ir siame nestume gali but nlb gerai vaikui. Man pirma nestuma pamirso sulei…
Kaip atsilieps? Vienintelis atsiliepimas, kad organizmas atmest gali, bet labiausiai cia buna, kad ankstivi persileidimai ivyksta jei pirmas pliusas buves, bet mano minusinis gime, tai si nestuma galiu traktuot vel kaip pirma, o sako rizika dideja proporcingai nestumu skaiciui, pirmaji nestuma, net prasiskverbus eritrocitam per placenta, mama gamina labai medideli kieki antikuniu, manau sel to daktarai ir nelabai stresinas pirma nestuma del to rezuso o iki 28 sav net netikrina, o rezus nusistovi jau 8 sav vaisiui, aisku truputi baugu, bet ir gimdyt baugu, juk pasitaiko gimdant mamos mirsta, nukraujuoja ar pan, na jei pirmas butu pliusas buves tikrai db nebuciau labai rami, bet dabar stengiuos nestresuot nes rezusu konfliktui yra maza tikimybe, be to tikiuos kad vis tik patikrins mane kazkada, o del kitu nestumu zinau, bet gal db vel gims minusas, o gal nebus kitu nestumu, ar tiesiog susileisiu per72 val po gimimo jei jau bus pliusas, o nestumo metu jei pastebes rezus konflikta tai suleis antikuniu, kai jau neisvengiama viska reik leistis, bet del prevencijos as pries
bet po gimimo jei bus pliusas tai paimciau ta imunoglobulino, many vaiko jau nebus, o as tiek pilna slamsto, kad dar viena nuodu doze jau nepakenks jauciu
P@nda parašė:
Nų bet cia ne skiepas...
O kas?