mazapelyte parašė:
Su pirma geriau elevit.
Dabar ogestan pradejau pora men pagersiu.
Aš buvau pradėjus gerti elevit, bet kas rytą atsikeldavau uztinus labai. Tai dabar nutraukiau ir viskas susitvarkė
mazapelyte parašė:
Su pirma geriau elevit.
Aš buvau pradėjus gerti elevit, bet kas rytą atsikeldavau uztinus labai. Tai dabar nutraukiau ir viskas susitvarkė
mazapelyte parašė:
Su pirma geriau elevit.
Na as manau, kad is pradziu pasiziurekit ar jum kazko truksta ir tik tada galesit nuspresti ar gerti ir ka gerti
rasa n parašė:
Na as manau, kad is pradziu pasiziurekit ar jum kazko truksta ir tik tada galesit nuspresti ar gerti ir ka gerti
As manau kad nesimaitinu pilnavertiskai tai biski sintetikos patikrintos nepakenks ;-)
Juo labiau kai su pirma buvau an mazakraujystes ribos tai dabar nesipriesinu ir is laiko geriu kad netaip nusilptu kraujas
rasa n parašė:
Man pačioj pradžioj irgi gydytoja sakė kad galiu pagerti kokius noriu vitaminus, bet kadangi aš jų gyvenime ir taip jokių negeriau tai ir dabarnuaprendziau nieko negerti.
Padarė kraujo tyrimus, kraujas sake idealus! Kaip kareivio.
Tai tikrai nemanau, kad reikia kišti chemiją į save. ;)
As geriu New Nordic vitaminus nesciosioms ir maitinancioms, geriau ir kai pirmaji maitinau. Viena pazistama vaistininke rekomendavo, nes sudetis gera ir siaip pigesni nei kokie pregnacare. Kadangi nesu nusistacius pries vitaminus, o pavasari ypatingai ju truksta, tai nematau kodel tureciau negert.
Aistikas parašė:
Man pačioj pradžioj irgi gydytoja sakė kad galiu pagerti kokius noriu vitaminus, bet kadangi aš jų gyvenime ir taip jokių negeriau tai ir dabarnuaprendziau nieko ne…
As ir su pirma buvau kareivis kol nenusmukau iki mazakraujystes bevei is 125 hmg. Tada po nestumo metus ir men maitinau iki siol nemiega mano pirmagyme , esu nusivarius ... pries 8 men iseijau dirbti nea namie sunku pasidare, dabar antras neplanuotas po to kai tetirejau trejas men. Nemanau kad esu stipri.. ir manau vitaminai neprosali, nors hmg 123 rodos
mondemur parašė:
Sveikos Mamytės, norejau paklausti kada geriausia pradeti mazyliui pirkti vyska?;)
Mane irgi tas domina, nes kolkas tik ziurineju viska, bet dar nieko neperku. Kitos maciau jau viska susipirke turi
Cia manau kaip kas nori
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai