bitebee parašė:
Man padeda Borjomi mineralinis. Žinoma ne tiek kiek norėčiau, bet po valgio išgeriu ir ramiau buna
Girdejau, kad borjomi nelab sveika nesciosioms gerti, nes turi kazko ten sudetyje. Nezinau ar teisybe
bitebee parašė:
Man padeda Borjomi mineralinis. Žinoma ne tiek kiek norėčiau, bet po valgio išgeriu ir ramiau buna
Girdejau, kad borjomi nelab sveika nesciosioms gerti, nes turi kazko ten sudetyje. Nezinau ar teisybe
Aš miegu gerai. tik vat kai buvo vienu metu rūgštys sukilusios, tai prisidėjau po pagalve pagalvyčių, kad aukščiau pakelti viršutinę kūno dalį. Pas mane ta plona "memory" pagalvė kuri visada buvo labai patogi , bet dabar norisi aukštesnės kažkodėl. Tai pasidedu dabar vieną mažą pagalvėlę po apačia ir labai gerai.
karolina2 parašė:
Noriu paklausti gal kuriai tep buvo nuo vaiksiojimo kieteja pilvas ir skauda pilvo apacia nzn nuo ko tepos ar cia nuo vaiksiojimo per ilgo.siandien labai suskaudo k…
Aha man irgi vakar taip buvo. Ėjau kilometrą ir jau pusiaukelėje pajutau kad pilvas labai kietas. Neskaudėjo, bet tempė. Nors ėjau lėtai bet manau kad čia nuo vaikščiojimo. Nes kai grįžau namo ir atsiguliau, tai po kiek laiko praėjo.
Palete parašė:
As tai darbinga. Tureciau i dekreta iseiti kazkur jau apie rugpjucio 1 ta savaite. Bet dar nusprendziau padirbti menesiuka ir veliau iseiti. Kol kas jauciuosi gerai…
Man kol dirbau kojos irgi labai tino..... kaip kaladės buvo. Bet kai išėjau atostogų viskas atsistojo i savo vietas. Namuose kojas dažnai pakelių, pagulu, pavaikštau. Nebėra ilgo sėdėjimo vienoj pozoj ir baigėsi bėdos. ;) taip kad siūlau nepersidirbti ir kojytės bus sveikos ir gražios!
Palete parašė:
Mamos, kaip kovojat su rugstimis?mane jos visai baigia isgriauzt..
![]()
Stebėti maistą reikia. Man savaitgaliais buna bėdos kai važiuojam i svečius i sodybą ar pas tėvus ir daug visokiu užkandžių ir grilio maisto skrandis visada pilnas. Geriau siaip valgyti dažnai ir ne po daug kad ne perpildyti skrandžio, nes vaikelis dabar jau spaudžia skrandį ir rūgštys irgi pasikelia.
Man padeda Borjomi mineralinis. 0,5 l buteliuką išgeriu ir apsiramina.
Miegok pusiau sėdėdama, kad rūgštys liktų skrandyje tau atsigulus.
Bet siaip pagrindinis dalykas tai stebėti maistą nuo ko kyla. Mano sūnėnas turi dideliu bėdų su skrandiu tai man sesė vis pataria. Va turiu aprašymus maisto ką galima valgyt ko ne. 

Aš nesivadovauja visu 100% bet čia paprašytas maistas, kuris dirgina skrandį. Tai kai visiška bėda truputį prisižiūriu dietos. ;)
mistera parašė:
Pas mane gliukozes tyrimo rezultatai tokie: pirmas 5.03, antras 4,66sake viskas puiku, tik va as tai nezinau kokios normos
Man sakė antro norma iki 7,9, tai jau labai nedaug man trūksta iki jos ;/
M.A. parašė:
Man tik pasakė, kad viskas gerai....rezultatų nemačiau
O tai jum neirase i nesciosios kortele? As tai ten tik ir pamaciau skaicius
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-spalio-menesio-mazyliai-1
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai