2017.02.15 18:53 (prieš 9 m.)
Nifentite parašė:
Ne visiems priespienis atsiranda iskart, as gimdziau naturaliai pirma karta, o krutis buvo tuscios net priespienio nebuvo dar 3 dienas, vaikas valge misinuka ir tie…
Gali buti tada..
MūsųLaimė parašė:
O tai kai valgot viska pucia pilvuka?as taip pat tokios nuomones,kad cia mitas,nes nu tiek ziurejau ka valgau bet vistiek mazylei pilvuka pucia...dabar maziau ziuri…
Na zinokit pasimokiau su pirma. Mano dukrai buvo siaubingi diegliai. Diegliai, o ne pilvo putimas. Ejom ir per daugybe daktaru, nes ji 3 valandas kai budavo priepuoliai non stop zviegdavo ir raitydavosi. Baisus vaizdas buvo. Pradzioje gyvenau vos ne ant dziuvesiu, daug aiskinausi, daug skaiciau ir tikrai pastebejau ar tu valgai kazka, ar nevalgai vis tiek tas pats. Tai su siuo vaiku valgau viska. Pucia ne tuo to ka suvalgot, pucia nuo to, kad jie gimsta sterilus ir po truputi po truputi gauna musu bakteriju. Dukrai kiekviena diena duodavau geruju bakteriju (taip patare gydytojai), bet mazai kas gelbejo.... Nenoriu net prisiminti. Buvo siaubinga.
Man Santariskese gydytoja sake, kas gali tikrai persiduoti per piena, tai alergijos (todel vengiu visokiu riesutu, pieno, citrusiniu) ir kofeinas. Ji sake kava isgerti po maitinimo, bet as geriu kava be kofeino is viso. Tai ir tiek.
Maniskiui pilva pucia. Bet tikrai po tokios patirties esu isitikinusi, kad ne nuo to, ka valgau.