Nifentite parašė:
kai suzinosi parasyknes jau nebeimanoma, greit i darba, o as neissimiegu nakti, tada nzn ka daryti diena...
Aš visą dieną prasnuduriuoju darbe..visai be jėgų..jau kartais bijau eit miegot, nes žinau kaip kankintis reikės
Nifentite parašė:
kai suzinosi parasyknes jau nebeimanoma, greit i darba, o as neissimiegu nakti, tada nzn ka daryti diena...
Aš visą dieną prasnuduriuoju darbe..visai be jėgų..jau kartais bijau eit miegot, nes žinau kaip kankintis reikės
Plytelė parašė:
Aš visą dieną prasnuduriuoju darbe..visai be jėgų..jau kartais bijau eit miegot, nes žinau kaip kankintis reikės![]()
oj as savo darbe negalesiu ilsetis
jis nlb jau toks ofisinis, bet aisku ir ne fizinis, bet dziaugiuosi, kad neilgai padirbti reikes ir eisiu atostogu ir i dekreta
tikiuosi spalio viduri ar prie pabaigos jau eiti ilsetis:)))
Nifentite parašė:
oj as savo darbe negalesiu ilsetisjis nlb jau toks ofisinis, bet aisku ir ne fizinis, bet dziaugiuosi, kad neilgai padirbti reikes ir eisiu atostogu ir i dekreta…
Man dekretas dar tolokai..bandau kentėti ir sėdėt darbe...mano darbas ofisinis...tačiau turi savo minusų..skauda šikną išsėdėti ;/
Plytelė parašė:
Man dekretas dar tolokai..bandau kentėti ir sėdėt darbe...mano darbas ofisinis...tačiau turi savo minusų..skauda šikną išsėdėti ;/
na i dekret ir as eisiu apie gruodzio 12 ;) bet turiu atostogu prisikaupusi
Plytelė parašė:
Ar yra blogai miegančių nėštukių? Ką darote kad geriau išsimiegotumėte?![]()
gintare555 parašė:
Labai blogai miegu.sapnuoju kosmarus.net baisu darosi
Aš taip pat.. Sapnuoju visokias nesamones, nors anksčiau arba nesapnuodavau visai, arba sapnus pabudus pamiršdavau
Kokie gražūs pilveliai visų
mano nors ir antras neštumas (kaip ir trečias), bet pilvelis dar nedidelis.
Plytelė parašė:
Aš nueinu 9 val miegoti ir siaubas..užmiegu ganėtinai greitai, bet prasivolioju visa nakti
Kada gine jums paskyre sekanti vizita? As pas savo gine buvau gal 9 savaiciu liepe 12-13 savaiciu ligonineje pasidaryti kaklo rauksles tyrimus ir paskui kada pas ja ateiti taip ir nepasake. Kadangi viskas gerai galvoju gal registruotis 18-20 savaitei? Galvoju paklausiu jusu musu panasus laikas nestumo kada jus gavot sekanti vizita???
Evuka parašė:
Aš vis dar vartoju, nes nieko nesakė man kada nutraukti, kitą savaitę eisiu pas prižiūrintį ginekologą ir reiks paklausti gal jau laikas nutraukti![]()
nuo 12 savaitės organizmas pats sočiai gamina progesterono ir jo nebereikia, tad būtinai pasitarkite su gydytoju....
DesertRose parašė:
Kazkuri mamyte gavo siuntima i 3 ligonine kai sprando rauksle buvo 2,3 mm idomu kodel vienom duoda kitoma ne...mano pusesere turi ta sindroma, ar neturejo atsizvelg…
Cia turbut snekat apie mane,pas mane pamatavo 2,3mm raukles vaiskuma,siunte i kauno klinikas III lygio pakartotiniam tyrimui ir kaune po savaotes buvo tik 1.31mm beto sake norma ne 2mm o iki 3mm
Tiesiog... parašė:
Kada gine jums paskyre sekanti vizita? As pas savo gine buvau gal 9 savaiciu liepe q2-13 ligonineje pasidaryti kaklo rauksles tyrimus ir paskui kada pas ja ateiti t…
as gavau rugsejo 16 d.
4 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai