Catherine parašė:
Sveikos mamytes. O as norejau paklausti, yra dar tokiu kurios nepradejo primaitinimo?![]()
Ir as nepradejau. Svoris auga puikiai, tai neskubu. Konsultavausi su gydytoja, nusprendem kad iki 6 men palauksim.
Catherine parašė:
Sveikos mamytes. O as norejau paklausti, yra dar tokiu kurios nepradejo primaitinimo?![]()
Ir as nepradejau. Svoris auga puikiai, tai neskubu. Konsultavausi su gydytoja, nusprendem kad iki 6 men palauksim.
Catherine parašė:
Siandien mums 5 men bet nuo 6 pradesiu primaitinima. Jei valgys nenoriai tai dar luktelesim
Catherine parašė:
Mes dar nepradejom. Seimos gydytoja sake nera kur skubeti, ramiai galima iki 6 men. MP maitintis
Catherine parašė:
Mes taip pat dar nepradejome. Kol kas tik mamos pienukas😊😉
Mano mazylis nebeissitenka ant kilimelio, jau "bega" pagrauzti laidu, patikrinti duru minkstumo ir dar ka paciupti
Ziurineju baldu apsaugeles, bet ju yra visokiu ir begale, o prisipirkti nereikalingu nesinori. Gal nepirmakartes mamos gali pasidalinti patarimais ka pirkti, ko ne
ula_ parašė:
Mano mazylis nebeissitenka ant kilimelio, jau "bega" pagrauzti laidu, patikrinti duru minkstumo ir dar ka paciupti![]()
Mes tikrai pirksim rozečių apsaugas ir kampų. Kadangi pas mus viena spintelė, kur gali prasiskelt galvą, tai ant to kampo dėsim. Taip pat ant 2jų medinės lovos kampu, nes ir patys būna kliūnam 😂 virtuvėj stalčiai atsidaro sunkiai, tai stabdžių nereiks, nebent ant spintelių, kad nedarinėtų.
Dar būtinai noriu vartelių į balkoną kitai vasarai, nes balkonas nestiklintas, su grotom... 7 aukštas... tai gali visko būt. Dar turbūt ir kažkokių vartelių ar tvorelės prie katino dėžės... dabar kol kas toliau nešliaužia, bet rozetės ir tėčio laidai daug įdomesni nei žaislai 🤔
ula_ parašė:
Mano mazylis nebeissitenka ant kilimelio, jau "bega" pagrauzti laidu, patikrinti duru minkstumo ir dar ka paciupti![]()
Mums dar kol kas tai negresia
bet po biski ieskomes pirkti stalam apsaugu. Nes pas mus 3 stalai namie ir visi stikliniai. 🙈 Tai i kampus vaikas tikrai gali uzsigauti
Raskila911 parašė:
Kaip rengiate savo vaikus tokia diena kaip šiandien eidami į lauką? Ir kaip rengsite žiema? Kalbu apie rubus po kombiu
Atsakyti tiksliai sunku nes pas vienus namie pvz vesiau pas kitus silciau. Lauke ir vieni buna daugiau kazkur uzuovejoj kiti ant vejuotos vietos ir pan. Na gal suprasit ka turiu galvoje 😊 pvz vakar buvom kaune pramogaut nuveze vyresneli i atrakcionus tai buvo gan silta sviete saule bet vejukas. Kol vezime tai mazylis su dzinsiukais, ilgom rankovem bodis ir megztas megztukas su kapisoniuku. Jei jau isimant is vezimo uzdejau kepuryte ir liemene. Kartais jei ant didesnio vejo islysdavom kojytes priklodavau plonu pleduku. Kombio kol kas mes nesidedam. O ir vaikai skirtingi kaip ir suauge. Pvz vyresnelis nemegsta kojniu nuo mazens iki kol nebuna labai salta o ir nereikia jam, kojos visad siltos. Va mazylio kojos nuolat vesios. Jei kojytes vesokos tai jam salta jei kojytes siltai tai visas siltas😊 kombio kol kas net rudeninio nededu. Bet maciau maziuku jau ir su kombiais ir silciausiais pledais. Pvz gi ir suauge skirtingi man karsta net su baltinukais plonais o va drauge vakar su megztiniu silciausiu ji salo. Dabar tik dairaus ka maziukui pirkt ant kojyciu kol be kombio busim. Ka jus dedat savo pipiriukam?
Vakar kaune vienam lidle ispardavimai buvo tai vel maziui prisiimiau papigiam giedryciu, bliuskyciu 😎 tik pampersu negavom 4 dydzio. Dvejuose lidluose buvo ispirkti🙄
Idomumo vedima nuvariau i uodo turgeli...nu siaubas kitos kokiu kainu nori😮 istasyti bodikai maikutes po 2-3 eur. Kitos tikrai protinga kaina. O ir zaisliukai ivairiai vienos uz ta pati barskuti nori 50 ct o kitos net 3 eur😮🤨
Catherine parašė:
Mes tik tik antra diena pradejom nuo grudiniu kosyciu..tiksliau tokios labai skystos kosytes is buteliuko. Po poros dienu bandysim tirstesne. Svorio nepriaugom, prastai miegam tai gyd. siule pabandyt pradet. Esam bande darzoviene pries koki pora sav bet ir liko bandymu.
Mes dar nieko papildomai nevalgom, nors matau, kad jau mažylis pasiruošęs ir nori, kiekvieną mūsų kąsnį skaičiuoja, kai sesė valgo, tai tam net seilė nutysus būna ir kartu kramto
šeštadienį bus 5 mėn, tai su gydytoja pasitarsim ir manau pradėsim ragavimus
Kas dėl aprangos, tai dar pas mane neįsijungia rudens sezonas
dar ganėtinai pliki mano abu vaikai
sesė dar iš viso lauke su vandeniu turškiasi, basa laksto
mano nuomone dabartinis oras kaip tik labai tinkamas vaikų pagrūdinimui
https://www.kudikiuprekes.lt/beaba-babycook-solo-kombainas-garintuvas-trintuvas-664
Na žinokit kaip as patenkinta šiuo pirkiniu. 20 min ir vaikui koše gatava, plovimo mazai ir taip gerai sutrina.
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai