2018.09.24 22:59 (prieš 7 m.)
Man tai smagu paskaityti, ka kiti vaikai ismoko, kaip mamos domisi kaip geriau maitinti ar pan.... zinoma man kai pirma karta tapusiai mama viskas nauja ir daug streso buvo, bet galiu pasidziaugti, kad musu pelytes daktare yra ir kartu man ji lyg nemokama psichologe 😀😀😀😆 man to reikia reatkarciais. Kad ir pasiskaitau raidos etape, kad kudikis nuo 2 iki4 nenesiu turi pradeti verstis "o velnias,kodel mano vaikas nesivarto gal jei kad blogai " zinot nauja mama o raidos etapai ( kartais galvoji, gal ir gerai buvo, kai nebuvo tiek informacijos apie vaiku raida ir pan ) panikoi tempiu vaika pas daktare, " mums 5 o ji dar nesivarto ) o daktaryte ramiu tonu ir sako" saunuole tu mama, kad domiesi ir bek pas mane nors ir kasdien, skambink, kad ir nakti. Mano pareiga kad mama butu laimynga ir kad vaikas sveikas. Bet del vartimusi tai tu tik dziaukis, kad dar nesivarto, mazesne tikimybe, kad kur nusiridens, o anksciau ar veliau ismoks. Svaika jei viskas gerai tai ismoks. Visi vaikai skirtyngi ir individualios asmenybes, kai panores ir apsivers. Vat matai tavo vaikas puikiai nors dar ir neilgai pasedi pati, pusiausvira islaiko, puikiai stojasi ir puikiai laiko pedute, nors pagal raidos etapa sitaip dar neturetu moketi, bet moka. Tad skambink vaikeli, klausk, o kai as pamatysiu, kad kazkas negerai as tau pasakysiu. Motinyste tai ir mokslas ir darbas vienu metu, nelengva, bet labai svarbus tavo vaiko gyvenimui " tad puiku kad yra raidos etapai it tokie forumai, juk jei ne jus ir diskusijos mano pelytes daktaryte turetu maziau darbo 😀😀😀😀😀😀 tad diskutuokim, pasipykim ir pasipuikuokim. Ir kas ce tokio, smagu atsikeli ryte pasitaisai kavos ir atsidarai foruma paskaitineti.
P.S sorry as ce baisiai prasipleciau, ir atleiskit uz gramatines klaidas, netaisau, gal suprasit 😙