Vasarok parašė:
Aha... kažkurioj temoj skaičiau, kad moteris sužinojo apie nėštumą gruodžio 31d. O pagimdė sausio 10 ? aceit mažas labai pilvas buvo ir nesuprato...
Oj cirkas
Vasarok parašė:
Aha... kažkurioj temoj skaičiau, kad moteris sužinojo apie nėštumą gruodžio 31d. O pagimdė sausio 10 ? aceit mažas labai pilvas buvo ir nesuprato...
Oj cirkas
pajūrio kopa parašė:
sajykit o jus judesius jauciat apacioj ar jau virsuj i sonkaulius ?as jauciu apacioj arba sonuose...pirmas nestumas buvo sedintis lelius iki pat gslo tai ir neb…
Apsiversti turi iki 34sav taip kad nerimauti dar tikrai nera ko
pas mane ir manau sedi nes jaiciu tik i apacia arba i sonus
pajūrio kopa parašė:
o jus dabar siuo periodu myliuku lb norit ?nu man tai dingo isvis tas noras kazkur, gal del to jog jauciuos daznai pavargus ir tokia nerangi
As ta labai noriu net pagalvoju kad cia gal biski nenormalu,bet tas nerangumas tai ziauriai nervina?
pajūrio kopa parašė:
o jus dabar siuo periodu myliuku lb norit ?nu man tai dingo isvis tas noras kazkur, gal del to jog jauciuos daznai pavargus ir tokia nerangi
Niekas situo klausimu pas man nepasikeite ?
milkyyy parašė:
Nu mamukai esami ir būsimi, užėjau puslapį feisbuke, vadinasi ramus vaikas, visko tuntai, nuo vežimo, lovelės, elektromobilių, supynių, rogių iki pataliukų, rūbelių…
Kaip tik siandien cia buvom ? nusipirkom vezima, vonele, rubeliu, gultuka ir t.t
pajūrio kopa parašė:
sajykit o jus judesius jauciat apacioj ar jau virsuj i sonkaulius ?as jauciu apacioj arba sonuose...pirmas nestumas buvo sedintis lelius iki pat gslo tai ir neb…
Jauciu ir apacioj, ir sonuose, ir virsuje, gana aukstai.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai