LyjaLietus parašė:
O kokie pozymiai buvo pas jusu vaika, kad negamina pankreatines amilazes? Mano vaikui visokiu bedu yra plius lb blogas apetitas, tai jau fb alergiuko grupej vis pas…
Mano vaikas nuo 5 paros kovoja su nežmonišku pilvo pūtimu po kiekvieno pavalgymo. Dažniausiai užmiega bevalgydamas, o atsibunda raitydamasis. Nuo 3mėn prasidėjo ir smirdančios išmatos, gerokai skystesnės, tokios ir žalsvos kažkiek ir oranžinesnės nei įprasta. Tas dar labiau suneramino. Mūsų pediatrė sakė - viskas čia gerai
Dabar šie skausmai paaštrėję dar labiau, naktim kelias kas 1val dažniausiai.. Išbandytos visos dietos, išbraukti produktai, kurių “negalima” vartoti žindančiai, atsisakyta absoliučiai pieno produktų vartojimo, visų pučiančių pilvą daržovių, vienu metu valgiau tik kruopas. Žodžiu niekas nepadeda. Pediatrė niekur nesiuntė, tai pati sugalvojau eiti privačiai, nors ji man net neparekomendavo. Pasirodo yra viena geriausių Lietuvoje alergologių Eglė Vaitkaitienė. Mes tik pas ją nuėjom, ji iškart paskyrė daug tyrimų ir viskas tapo aišku. Dabar vaikui lopo testais atrinkinėjam kam jis jautrus, pasirodo, kad labiausiai tikėtina bulvė ir kruopos, kurių absoliučiai neįtariau, ir tada jau susitvarkysiu savo mitybą. Tokiems vaikams negalima kruopų jokių valgyti primaitinant iki pradeda normaliai dirbti žarnynas, kartais iki 1m, kartais iki 3m.

tai Kaunas man kaip Amerika