Dianaa parašė:
LabukaKas pirkot Columba kombinezoną žiemai ? Koki dydi pirkot ? Neapsisprendžiu ar 0-3 ar 3-6 🤔
Pirkau 0-3, paskaičiau, kad nėra gerai per didelis. Tai teoriškai turėtų bent gruodžiui ir sausiui tikrai užtekt, o paskui bus matyt.
Dianaa parašė:
LabukaKas pirkot Columba kombinezoną žiemai ? Koki dydi pirkot ? Neapsisprendžiu ar 0-3 ar 3-6 🤔
Pirkau 0-3, paskaičiau, kad nėra gerai per didelis. Tai teoriškai turėtų bent gruodžiui ir sausiui tikrai užtekt, o paskui bus matyt.
Ledinukėė parašė:
Ar yra busimu mamyčiu su skirtingais rezusais? Kai pas mamyte -, pas teti + ?
Ar jau tikrino antikunius? Man antras neštumas.
Pas mane tokia situacija. Ryt nustatinės ar yra antikūnių ar ne.
ZivileD parašė:
Bet tai kaip netikrinę gali leisti imunoglobuliną? Viskas ok, jeigu jų nėra, bet gali būti ir tada turi konsultuoti hematologai. Suleidžia, jeigu nėra antikūnų...
…
Auskariuke parašė:
Na man tikrino per pirma vizita ir dabar 28 ar 29 sav tikrins
Man kai pradzioje dare bendrus kraujo tyrimos sako tai va tavo neigiama grupe todel reikes 28sav suleisti. Kai nuejau 25 savaite paskire vizita kada atvykti susileisti, tai kita savaite jau vyksiu, kad suleistu.
Dianaa parašė:
O mes nusipirkom Reima 3-6 kombi, kuris pasidaro i vokeli, taip tikiuosi patogesnio naudojimo iki 3 menesiu. Is pradziu Columbia norejau pirkti, bet neradau tokio transformerio. Reima irgi atrodo neblogi, specializuojasi tik vaikams iki 12 metu, suomiu kompanija.
ugneee111 parašė:
kadangi man cia pirmagimis nelabai dar gaudausio lietuvos klimatui reikia ir vokelio ir kombio ar uztenka vieno is ju?
![]()
![]()
Pirmajam turejau tik kombi,antrajam taip pat pirkau columbia kombinzoniuka,bet gal reiks ir vokeli nusipirkt ziurint kokia ta ziema dar bus
Amiala parašė:
O mes nusipirkom Reima 3-6 kombi, kuris pasidaro i vokeli, taip tikiuosi patogesnio naudojimo iki 3 menesiu. Is pradziu Columbia norejau pirkti, bet neradau tokio t…
Reima tiktai gera
ugneee111 parašė:
kadangi man cia pirmagimis nelabai dar gaudausio lietuvos klimatui reikia ir vokelio ir kombio ar uztenka vieno is ju?
![]()
![]()
Kad musu tos ziemos nenuspejamos
tai arba kombi silta ir tada apklosite dar pleduku, jei bus salta, arba vokeli, bet i ji tada desite su plonesniu kombiu. Man atrodo cia tik patogumo klausimas, kaip kam geriau atrodo
kadangi as neapsisprendziau, tai radau tarpini varianta kombi transformeri
Amiala parašė:
O mes nusipirkom Reima 3-6 kombi, kuris pasidaro i vokeli, taip tikiuosi patogesnio naudojimo iki 3 menesiu. Is pradziu Columbia norejau pirkti, bet neradau tokio t…
Reima is principo geresni nei columbia
taip kad tikrai neprasovet, jei tik finansai leidzia
AstaGri parašė:
Reima is principo geresni nei columbiataip kad tikrai neprasovet, jei tik finansai leidzia
![]()
Gal isbandet?
mes su nuolaida radome, tai nepasirode zymiai brangesnis
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai